Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sugedo 7 nanometrų užsakymai, rugpjūčio mėn. TSMC pajamos viršijo 100 mlrd

TSMC pasinaudojo naujuoju „Apple“ „iPhone“ ir naujuoju „Huawei“ ne „Ping“ indikatorių fabriku, o pasaulyje aktyviai diegiant penktosios kartos mobiliojo ryšio (5G) infrastruktūrą, išsiplėtė 7 milijonų užsakymai, atitinkama nauda pasirodys rugpjūtį. Pramonė nusiteikusi optimistiškai. Tikimasi, kad rugpjūčio mėnesio konsoliduotos TSMC pajamos grįš į 100 mln. USD NT (tas pats žemiau) ženklą ir pakils iki beveik 10 mėnesių aukščiausio lygio, mėnesio augimo tempas viršija 10%, o rugsėjo ir 4 ketvirčiai yra didesni. vertas. laukiu.

TSMC niekada nekomentavo vieno kliento užsakymo ir įvertintų pramonės finansinių duomenų, pabrėždama, kad rugpjūčio mėnesio konsoliduoti pajamų duomenys bus skelbiami „Ming“ (10). Tačiau TSMC pirmininkas Liu Deyinas viešai pareiškė, kad užsakymų matomumas antrąjį pusmetį buvo toks, kokio tikėtasi. Pagrindinė priežastis yra ta, kad 7 nanometrų proceso technologija pirmauja pramonėje, o dabartiniai pajėgumai yra pilni, palaikantys antrosios pusės augimo tempą. Pramonė mano, kad TSMC pagrindai yra stiprūs ir tikimasi, kad jis taps vyriausiuoju rinkos vadovu.

TSMC konsoliduotos pajamos liepos mėn. Dar neatspindi sezono sezono efekto - nežymus 1,3% sumažėjimas nuo birželio mėn. ankstesnės liepos konsoliduotos pajamos sudarė 544,461 milijardo juanių, ty maždaug 2% mažiau, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, tačiau metinis nuosmukis iš esmės sutapo su ankstesniais mėnesiais. Dviejų skaitmenų procentas sumažinamas iki maždaug 2%. Atsiradus vėlesniems užsakymams, pramonė optimistiškai vertina, kad numatomas bendras kaupiamųjų pajamų augimo tempas taps teigiamas.

Remiantis pramonės analize, antroje pusėje traukiami 7 nanometrų užsakymai, tokie kaip naujos kartos „Apple“ procesorius, „HiSilicon“ mobiliųjų telefonų ir 5G bazinių stočių lustai, taip pat ultra-mikro grafikos procesoriai, e-sporto procesoriai ir serverių lustai. metų. Manoma, kad proceso laikas bus apie 50 dienų. Tikimasi, kad nuo rugpjūčio mėnesio operacija parodys didelį augimo tempą.

TSMC apskaičiavo, kad šio ketvirčio konsoliduotos pajamos sieks nuo 9,1 milijardo iki 9,2 milijardo JAV dolerių, ty maždaug 18% daugiau, palyginti su 31 JAV dolerio iki 1 JAV dolerio kursu, lygiaverčiu nuo 282,1 milijardo iki 285,2 milijardo JAV dolerių bendrosios maržos. , Pelno norma taip pat bus geresnė nei antrąjį ketvirtį, kuris rodo, kad rugpjūčio ir rugsėjo mėnesio bendros pajamos žymiai padidės.

TSMC teigė, kad nepaisant didelio ekonomikos netikrumo ir JAV bei Kinijos prekybos karo, pasaulinis 5G konstravimo tempas yra spartesnis ir ankstesnis nei tikėtasi, o šį sezoną prasidėjęs išmaniųjų telefonų gabenimo sezonas paskatino įmonės 7 nanometrų talpos panaudojimą. Įkainis yra pilnas, o kliento poreikis 5nm procesui taip pat viršija lūkesčius. Šiemet nuspręsta padidinti kapitalo išlaidas iki daugiau nei 11 milijardų JAV dolerių, tačiau faktinės išlaidos bus paskelbtos spalio viduryje.

TSMC pabrėžė, kad įmonė turi technologinį pranašumą ir stebės kitų metų veiklą. Reaguodama į 5G paklausą kitais metais, bendrovė toliau įdarbins talentus ir plės gamyklas dideliu mastu, o kapitalo išlaidos ir toliau didės.