Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Eton Electronics“ įžengus į „Apple“ tiekimo grandinę, „Huawei“ buvo pradėtas automobilių PCB verslas.

Tarp vietinių „Apple“ tiekėjų PCB gamintojas „Eton Electronics“ yra gana taupus. „Eton“ elektroninių PCB verslas buvo išplėtotas plataus vartojimo elektronikos ir automobilių elektronikos srityse. Pastaraisiais metais bendrovės veikla parodė stabilią augimo tendenciją.

Tačiau nuo „A-share 31 PCB“ koncepcijos akcijų pirmosios pusės „Eton Electronics“ grynasis pelnas neišlieka; vietoj to, dividendai per pirmąjį pusmetį viršijo 700 milijonų juanių, o dividendai per penkerių metų laikotarpį kotiruodami viršijo 2,6 milijardo juanių. Iki 277,78% „Yiyton Electronics“ tapo pramonės ir investuotojų dėmesio centru. Tačiau kodėl bendro „Eton Electronics“ našumas yra toks „dosnus“, verta išsiaiškinti priežastis.

Vartotojų elektronikos PCB netiesioginis obuolių tiekimas

Nuo 2014 m. Iki 2019 m. Pirmojo pusmečio „Eton Electronics“ platinimo sparta padidėjo nuo 28% iki 278%. Tarp sąraše esančių mobiliųjų telefonų pramonės įmonių bendrovių nėra daug tokių dividendų turinčių gamintojų.

Žiūrint iš „Eton“ akcijų struktūros, aukštas „teisingumo“ laipsnis reiškia didelius dividendus, o ryškus dividendų poveikis grįžta prie paties produkto. „Eton Electronics“ patenka į tokią tiekimo grandinės sistemą kaip „Apple Huawei“, kuri taip pat yra pagrindinė atrakcija. .

Pranešama, kad pagrindinę „Yidun Electronics“ gaminio plokštę pagal sluoksnių skaičių galima suskirstyti į dvigubą, keturių sluoksnių, šešių sluoksnių, aštuonių ir daugiau sluoksnių plokštę. Produktai plačiai naudojami automobilių elektronikoje, ryšių įrangoje, plataus vartojimo elektronikoje, kompiuteriuose, pramoninėje kontrolėje. Ir kiti vartotojų pramonės produktai.

2012 m. „Eton Electronics“ nustatė daugiasluoksnių plokščių gamybą Kinijoje ir tapo pagrindine tiekėja, pavyzdžiui, „Huawei“, „Flextronics“ ir „Jabil“.

Tada, 2014 m., „Eton Electronics“ sėkmingai pateko į „Apple Top200“ tiekėjų sąrašą ir tapo vienu pagrindinių „Apple“ PCB tiekėjų. Pagrindiniai produktai yra „iPhone“ ir „iPad“ palaikomosios plokštės, taip pat „Mac“ yra keletas programų.

Tais pačiais metais „Eton Electronics“ buvo įtraukta į Šanchajaus vertybinių popierių biržą ir ketina viešai išleisti ne daugiau kaip 120 milijonų paprastųjų akcijų. Pajamos, gautos atskaičius leidimo išlaidas, bus panaudotos „1,1 milijono kvadratinių metrų kasmetiniam daugiasluoksnės spausdintinės plokštės projekto pagaminimui“ ir „450 000 kvadratinių metrų HDI spausdintinės plokštės projekto pagaminimui per metus“.

Verta paminėti, kad 2018 m. „Eton Electronics“ pakeitė HDI projektą į „daugiasluoksnės spausdintinės plokštės projektą, kurio metinė produkcija siekia 700 000 kvadratinių metrų“, ir „daugiasluoksnės spausdintinės plokštės projektą, kurio metinė išeiga yra 1,1 milijonas kvadratinių metrų “. Šiuo metu „Eton Electronics“ greitai išplėtė keturių ir aštuonių sluoksnių daugiasluoksnes spausdintines plokštes, kad paspartintų automobilių grandinių plokščių ir kitų produktų sričių gilėjimą.

Automobilių PCB verslas

Pramonės atstovai gerai supranta, kad 2019 m. Pirmąjį pusmetį dėl mažėjančios Kinijos ir JAV prekybos karų ir vartotojų elektroninių produktų įtakos pasaulinei PCB pramonės augimo tempai sulėtėjo, o „Eton Electronics“ nepagailėjo.

„Yideng“ pirmojo pusmečio finansinėje ataskaitoje teigiama, kad pajamos buvo 1,45 milijardo juanių, ty 4,05% mažesnės nei pernai; biržos bendrovės akcininkams tenkantis grynasis pelnas buvo 259 mln., ty 2,52% daugiau nei per metus.

Verta paminėti, kad dėl didelės pridėtinės vertės produktų struktūros „Eton Electronics“ grynasis pelno skirtumas per pirmąjį pusmetį siekė 17,2%.

Tarp jų automobilių elektronikos ir komunikacijos klientų aukštos pridėtinės vertės produktai palaipsniui tapo „Yideng Electronics“ veiklos „aukščiausiuoju ramsčiu“ nuožmioje rinkos konkurencijoje, be to, tai yra svarbus „Yidun Electronics“ verslas.

Verta paminėti, kad „Huawei“ taip pat yra skirta automobilių pramonei, kuriai vadovauja naujos technologijos, tokios kaip dirbtinis intelektas ir 5G. Šių metų balandį „Huawei“ ir „Dongfeng Motor“ bendradarbiavo Šanchajaus tarptautinėje automobilių parodoje kurdami intelektualųjį automobilį. „Huawei“ pradėjęs savo automobilyje esančių komunikacijų, 5G ir debesų duomenų centrų aukštųjų technologijų konfigūraciją, taip pat sustiprins išmaniųjų automobilių tiekimo grandinės stipriumą.

Tuo pat metu nuo 2014 m. Automobilių elektroniką diegianti „Eton Electronics“ išlaikė savo automobilių PCB verslą kaip vidutines metines 20% pajamas. 2018 m. Ji sudarė 39% visų pajamų, tapdama „Valeo“ ir „Delphi“. , „Bosch“, žemyno ir kiti pirmosios pakopos tarptautiniai „Tier1“ gamintojai.

„Yideng Electronics“, aktyviai įsitraukusi į automobilių elektronikos verslą, remiasi tarptautinių pirmosios pakopos automobilių gamintojų pasiūlos stiprumu ir tinkamu metu sėkmingai pateko į „Huawei“ automobilių verslo tiekimo sistemą.

Nors dabartinė automobilių elektronikos rinka nėra optimistiška, ją lemia naujos technologijos, tokios kaip dirbtinis intelektas ir be vairuotojo vairavimo, automobilinių PCB, tokių kaip automobilių galios sistemos ir DAS sistemos, paklausa smarkiai išaugo dėl intelektualiosios elektronikos paklausos. . Palyginti su tradicine vieno automobilio programa, PCB plotas yra 0,5–2 kvadratiniai metrai, prabangaus automobilio - 2–3 kvadratiniai metrai, o naujos energiją naudojančios transporto priemonės - PCB plotas yra 2–4 ​​kvadratiniai metrai, o Automobilių PCB taikymo sritis yra labai patobulinta. .

Remiantis „Guojin Securities“ ataskaita, pagerėjus automobilių elektrifikavimo intelektualumui, tikimasi, kad automobilių dviračių PCB vertė padidės nuo 60 USD degalų transporto priemonėms iki 800 USD aukštos klasės elektrinėms transporto priemonėms. Automobilių PCB taip pat bus sparčiausiai auganti PCB pramonė. Smulkiosios molekulės pramonė. Duomenys rodo, kad numatomas dydis 2018 m. Yra 5,5 milijardo JAV dolerių, ty 3,8% daugiau nei per metus. Tikimasi, kad iki 2020 m. Bendras augimo tempas išaugs nuo 3% iki 59 trilijonų USD.

Šiame kontekste, daugelį metų giliai įsišaknijusiame automobilių elektroninių PCB srityje, „Eton Electronics“ taip pat sutapo su šia dividendų banga. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad viena pusė yra didelis dividendas, o pagrindinis akcininkas „Yidun Investment“ ir toliau mažina savo akcijų paketą. Verta atkreipti dėmesį į tai, kaip „Yideng Electronics“ stabilizuoja savo pozicijas PCB srityje ir toliau plečia savo pranašumus automobilių PCB srityje.