Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sutikite pristatyti pusgaminius! „Huawei“ tiekėjai nori, kad siuntos būtų baigtos iki rugsėjo 15 dienos

Remiantis „Nikkei Asian Review“, šaltiniai atskleidė, kad „Huawei“ labai stengiasi įsigyti 5G mobiliųjų procesorių, „Wifi“, radijo dažnio ir ekrano tvarkyklių IC, taip pat kitų įrenginių, tokių kaip pagrindinių lustų kūrėjai „MediaTek“, „Realtek“, „Novatek“ ir „Liji“.

Pagal naujausią JAV prekybos departamento draudimą, lustų tiekėjai nebegalės gabenti „Huawei“ po rugsėjo 15 dienos, o dabar liko tik mažiau nei trys savaitės.

Šaltinių teigimu, kai kurie lustų tiekėjai netgi sutiko pristatyti pusgaminius ar vaflius, kurie dar nebuvo išbandyti ir surinkti, kad būtų laikomasi pristatymo termino.

Žmonės, susipažinę su šiuo klausimu, taip pat atskleidė, kad „Huawei“ dažnai skambino tiekėjams neseniai 4 val. Ryte arba surengė vidurnakčio konferencijų skambučius. Pranešama, kad atminties lustų tiekėjai, tokie kaip „Samsung Electronics“ ir „SK Hynix“, taip pat fotoaparatų objektyvų gamintojai, tokie kaip „Largan“ ir „Sunny Optical“, taip pat bando išsiųsti ankstesnius užsakymus į „Huawei“ iki rugsėjo 14 dienos.

Kitas su situacija susipažinęs „Huawei“ tiekėjo vadovas teigė, kad daugelis prognozių rodo, kad užsakymai po rugsėjo 15 d. Sumažės iki nulio. Be to, ne visos dalys gali būti parduotos kitiems, todėl visa tiekimo grandinė vis dar bando padengti. sąnarys Pasiruoškite nuostoliams. Tuo pat metu tiekimo grandinė vis dar smukdo bendrosios paklausos smukimą.

Šaltinis taip pat teigė, kad problema yra ta, kad "per trumpą laiką, pasibaigus nustatytam terminui, beveik neįmanoma paspausti per daug pažangių lustų. Dabar galima atlikti tik nedidelius pakeitimus".

Remiantis ankstesne „Nikkei“ ataskaita, dabartinė „Huawei“ atsargų konstrukcija daugiausia skirta mobiliųjų lustų produktams, skirtiems išmaniųjų telefonų verslui, nes bendrovė rezervavo lustus, kuriuos telekomunikacijų įrangos verslui galima naudoti iki dvejų metų.

Nors Yu Chengdong kartą atvirai pasakė, kad „Kirin 9000“, kuriame bus įmontuotas „Mate 40“, kuris bus paleistas šį rudenį, gali nebūti „Huawei“ aukščiausios klasės lustų.

Tačiau „Huawei“ vis dar kovoja dėl išlikimo.