Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Jau turite klientų atšaukti užsakymus? UMC: Neįmanoma sumažinti antrosios pusės užsakymų

Juhengas pranešė, kad vaflių liejykla UMC šiandien surengė akcininkų susirinkimą (10). UMC teigė, kad klientams neišvengiama mažinti užsakymų antrąjį metų pusmetį. Šiuo metu klientai atšaukia daugiau užsakymų nei nauji, o trečiąjį ketvirtį klientai sudaro savo gamybos pajėgumus. Atotrūkio padėtis nėra labai aiški. Tam įtakos turi tokie veiksniai kaip epidemija ir Kinijos bei JAV prekybos trintys.

Šių metų balandį UMC apskaičiavo, kad vaflių siuntos antrąjį ketvirtį padidės 1–2% ketvirčiu, pasinaudodamos pasikeitusiu produktų asortimentu, padidintu 28 nanometrų santykiu, vidutine pardavimo kaina (išreikšta JAV doleriais). Tikimasi, kad ketvirčiu jis padidės 1–2%, bendrasis pelno skirtumas yra apie 20%, o pajėgumų panaudojimo lygis ir toliau didės iki 94–96%. UMC vyriausiasis finansininkas Liu Qidongas teigė, kad dabartiniai antrojo ketvirčio rezultatai atitinka finansinius vertinimus: pajėgumų panaudojimo lygis yra apie 95%, o 8 coliai yra beveik pilni.

Vis dėlto Liu Qidong šiandien dar kartą pabrėžė, kad vargu ar bus galima pamatyti antrojo metų pusmečio perspektyvas. Klientų užsakymų sumažinimas yra neišvengiamas. Šiuo metu klientai atšaukia užsakymus, tačiau pridedami nauji užsakymai, tačiau atšaukiama daugiau užsakymų nei naujų.

Liu Qidong teigė, kad antrąjį ketvirtį dėl 5G ir daiktų interneto paklausos, kartu su namų biuro ir epidemijų prevencijos medicinos produktų paklausa, padidėjo 8 colių gamybos pajėgumų poreikis, tačiau, lėtinant epidemiją, medicininiai užsakymai gali greitai sumažėti. Šiuo metu klientų poreikiai keičiasi kiekvieną dieną. Antroje metų pusėje, paveikti epidemijos, Kinijos ir JAV prekybos trinties ir kitų veiksnių, mes esame labai atsargūs ir konservatyvūs.

Be to, už klientų laisvus pajėgumus Liu Qidongas teigė, kad jie bus kompensuoti užsakymais, kurių anksčiau nebuvo galima planuoti gaminti, tačiau nėra labai aišku, ar klientai užpildys pajėgumų spragas trečiąjį ketvirtį, ir gali būti atvejų, kai vienas ar du procesai negali būti greitas prisijungimas yra potenciali rizika.