Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Apple“ prašo „Samsung“ perduoti privatumo dokumentus, kad būtų pridėta įrodymų dėl įtarimų monopolija

Anot pranešimų, „Apple“ bando apsiginti nuo antikonkurencinių mokesčių. Neseniai „Apple“ bandė priversti pagrindinį konkurentą „Samsung“ perduoti privačius dokumentus apie Pietų Korėjos bendrovės programų parduotuvę.

„Apple“ buvo apkaltinta, kad ji sugadino kūrėjų ir vartotojų interesus, užgniauždama konkurentus programų parduotuvėje. Neseniai atsiliepime į ieškinį „iPhone“ gamintojas paprašė „Samsung“ perduoti susijusius dokumentus ir informaciją.

Po to, kai „Tvirtovės nakties“ kūrėjai apkaltino „Apple“ įtariama monopolija, „Apple“ kontrolė ir valdymas jos programų parduotuvėje sulaukė plataus dėmesio. Vašingtone taip pat pasirodė bendrovės generalinis direktorius Timas Cookas (Timas Cookas), norėdamas apginti „Apple“.

Tiesą sakant, per pastaruosius dešimt metų „Apple“ dažnai buvo kreipiamasi į JAV teismus dėl monopolistinio elgesio programų parduotuvėje. Kai kurie „iPhone“ vartotojai apkaltino „Apple“, kad kūrėjai apmokestino 30% už pirkimą programoje, padidindami pirkimų programoje kainą; kai kurie kūrėjai apkaltino „Apple“ padarius programų kūrėjų padėtį blogesnę. Dviejuose ieškiniuose vartotojai ir kūrėjai sutarė, kad „Apple“ galėjo prašyti 30 proc. Akcijų, nes bendrovė nesąžiningai slopino savo „App Store“ konkurentus.

Siekdama nepritarti šiam teiginiui, „Apple“ paprašė „Samsung“ pateikti prieš 14 metų pateiktus dokumentus, įrodančius, kad Pietų Korėjos įmonė taip pat valdė savo programų parduotuvę „Galaxy Store“, kur „Android“ telefonų vartotojai gali atsisiųsti ir įsigyti programas.

„Apple“ tvirtina, kad „Android“ telefonų vartotojams yra prieinamos kelios programų parduotuvės (įskaitant „Samsung“ „Galaxy Store“), tačiau „Samsung“ vis dar dalijasi 30% pirkinių programoje, todėl 30% dalis negali būti laikoma vadinamosios „monopolijos“ rezultatu. . „Atsakydama į ieškovo įtarimus dėl žalos konkurencijai,„ Apple “bandė suabejoti savo pagrindiniu argumentu, kad„ Apple “dirbtinai apmokestina didelę komisinių dalį, nes kūrėjai gali parduoti programas tik„ Apple “programų parduotuvėje“, - „Apple“ teisininkai rašė teisiniuose dokumentuose „Tao“.

Kovo mėnesį „Apple“ oficialiai paprašė „Samsung“ dukterinės įmonės JAV pateikti svarbius dokumentus, įskaitant „aukšto lygio vidinius dokumentus, susijusius su mobiliosiomis platformomis“ ir „suvestinius duomenis apie„ Galaxy Store “diegimus, naudojimą, pajamas ir našumą“.

Tačiau pranešama, kad „Samsung“ „iki šiol atsisako pateikti prasmingą atsakymą“, o „Samsung“ paaiškinimas yra toks: „jos, kaip konkurentės, statusas gali atleisti įmonę nuo įsipareigojimų“. „Apple“ teisininkai teigė: „Atsisakydama vaisingo bendradarbiavimo su„ Apple “,„ Samsung “pasirinko painiavą ir užsispyrimą.“

Todėl „Apple“ prašo teismo įpareigoti „Samsung“ perduoti šiuos dokumentus. Tačiau „Samsung“ teisininkai teigė, kad „Apple“ buvo per plati. "Siekdamas įrodyti, kad" Apple "konkuruoja su JAV dukterine įmone" Samsung "(SEA)," Apple "turi pasiekti konfidencialius SEA tyrimus, komercines paslaptis ir kitus neskelbtinus vaizdus." Apple "prašymas yra logiškai prieštaringas."