Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Apple“ nori kontroliuoti išlaidas? Guo Mingyu: Naujų „iPhone 5G PA“ naudojimas gali būti mažesnis nei tikėtasi

Naujausioje „Tianfeng International“ analitiko Mingming Guo vakar paskelbtoje tyrimų ataskaitoje (13) atkreiptas dėmesys į tai, kad 5G PA lustų paklausa naujajam „iPhone“ 2020 m. Antroje pusėje gali būti mažesnė, nei tikėtasi.

Ataskaita sumažino 5G PA lustų, naudojamų kiekviename 5G „iPhone“, kiekį. Remiantis ankstesniu vertinimu, šešios buvo žymiai sumažintos iki vienos ar dviejų. Savo ataskaitoje 2019 m. Birželio mėn. Guo Mingdi prognozavo, kad „Apple“ pridės šešis 5G PA lustus į 5G „iPhone“, paleistą 2020 m. Antroje pusėje, įskaitant po du iš „n41“, „n77“ ir „n79“.

Tačiau naujausias tyrimas rodo, kad „n41“ nebenaudojamas dėl integracijos su 4G vidutinio aukšto dažnio PA ir „2x2 Uplink“ yra atšauktas. Todėl tikimasi, kad kiekviename 5G „iPhone“ 2020 m. Antroje pusėje bus naudojama 1 arba 2 5G PA lustai, kurių kiekvienam turėtų būti po vieną „n77“ ir „n79“. , Arba n77 ir n79 yra integruoti į vieną.

Be to, „Qorvo“ ir „Skyworks“ pakeis „Broadcom“ kaip „iPhone 5G PA“ tiekėją, o „Broadcom“ daugiausia dėmesio skirs tik n41 vidutinio ir aukšto dažnio PA tiekimui („Broadcom“ yra beveik vienintelis „iPhone 11“ serijos vidutinio ir aukšto dažnio tiekėjas. PA). Verta paminėti, kad dėl „Broadcom“ pasitraukimo iš „iPhone 5G PA“ pasiūlos stabilus „iPhone 5G PA“ verslas yra mažesnis nei tikėtasi ir susiduria su Kinijos mobiliųjų telefonų rinkos nuosmukio rizika. Nors nagrinėjama stabili ilgalaikė tendencija, bendras įmonės verslas Ilgalaikė ir trumpalaikė padėtis nežinoma.

Tiekimo grandinė teigia, kad „Apple“ pritaikytą 5G PA lemia didžiulė „iPhone 12“ paklausa, kad būtų sumažintas komponentų tiekimo slėgis, o kita - kontroliuoti komponentų sąnaudas.