Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

BOE pametėte? „Samsung“ ir „LG“ gandai pateikė OLED ekranus kitam „iPhone“

Lapkričio 27 d., Remiantis „etnews“ pranešimais, „Samsung Display“ ir „LG Display“ taps vieninteliais OLED ekranų tiekėjais naujajam „iPhone“ 2020 m.

„Insider“ atskleidė, kad „Apple“ tikimasi išleisti trijų naujų OLED plokščių dydžius naujuose 5,4 colių, 6,1 colių ir 6,7 colių „iPhone“ modeliuose, kurie bus išleisti 2020 m. Rudenį. Tačiau bendras „iPhone“ modelis greičiausiai viršys keturis. nes „Apple“ taip pat planuoja išleisti modelį, palaikantį 5G tinklus.

„Samsung Display“ bus vienintelis 5,4 colių ir 6,7 colio telefonų OLED ekranų tiekėjas, o 6,1 colio OLED ekranus aprūpins „Samsung Display“ ir „LG Display“.

Suprantama, kad „Samsung Display“ pateiktas OLED ekranas kapsuliuos jutiklinį jutiklį skydelio viduje (Y-OCTA technologija). Anksčiau, norint pritaikyti lietimo funkciją, skydelyje buvo įklijuota liečiamoji plėvelė. Kadangi „Y-OCTA“ technologijai nereikia atskiro filmo, ji gali padaryti mobiliojo telefono ekraną plonesnį, o jo gamybos sąnaudos yra mažesnės.

„Apple“ pastebėjo Y-OCTA technologijos pranašumus. Kadangi „Samsung Display“ yra vienintelis tiekėjas, galintis masiškai gaminti tokias plokštes, jis leis „Samsung Display“ kitais metais tiekti 5,4 ir 6,7 colių „iPhone“ versijas. Anksčiau „Apple“ reikalavo naudoti plonasluoksnius jutiklinius skydelius.

Be to, ankstesnės naujienos atkreipė dėmesį į tai, kad BOE dalyvavo kuriant naująjį „iPhone“ ir bus vienas iš 6,1 colio „iPhone“ skydų tiekėjų. Tačiau etnews atkreipė dėmesį į tai, kad dėl lėtos plėtros ir gamybos pažangos, greičiausiai, BOE kitais metais bus pašalinta.

Verta paminėti, kad „Samsung Display“ buvo vienintelis „Apple“ OLED ekranų tiekėjas. Kylant „LG Display“ stiprumui ir atsižvelgus į „Apple“ tiekėjus, „LG Display“ pradėjo dalytis „Apple“ užsakymais su „Samsung Display“. Pranešama, kad „LG Display“ taip pat gali gaminti OLED ekranus su įmontuotais jutikliniais skydais, tačiau kokybė ir gamybos efektyvumas negali laikinai konkuruoti su „Samsung Display“.