Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Broadcom“ integravo ETC „SoC“ lustus, kad padidintų pajamas per pirmąjį pusmetį ir išlaikytų tarptautinį trečiųjų šalių laboratorijų sertifikatą

Rugpjūčio 28 d. „Broadcom Integration“ paskelbė pusmečio ataskaitą, kurioje teigiama, kad pirmąjį pusmetį bendrovės veiklos pajamos siekė 329 mln. Juanių, ty, palyginti su atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu, ji padidėjo 9,65%; biržos bendrovių akcininkams tenkantis grynasis pelnas buvo 50 mln. juanių, ty 9,10% mažiau nei per metus.

„Broadcom Integration“ pareiškė, kad, vadovaudamasi atitinkama politika ir rinkos paklausa, pavyzdžiui, praėjusiais metais Susisiekimo ministerijos paskelbta „Pranešimas apie greitą greitkelių ETC plėtrą ir taikymą“, bendrovė toliau įgyvendino nacionalinės politikos reikalavimus ir stebėjo atnaujinimą. ir ETC produktų kaupimas. Patenkinkite politiką ir rinkos poreikius. Tuo pat metu ETC išankstinio montavimo srityje daugelį metų greitai įsiskverbė bendrovės sukauptos technologijos ir gaminio pranašumai. Susiję automobilių lygio mikroschemų produktai buvo sertifikuoti tarptautinių trečiųjų šalių laboratorijų automobilių lygio bandymams ir yra pirmieji ETC SoC lustai Kinijoje, kuriems buvo suteiktas šis pažymėjimas. Be ETC radijo dažnio mikroschemų produktų, įmonė laikosi orientuoto į kliento vertę ir nuolat skatina produktų naujoves bei technologinius atnaujinimus. „Bluetooth“, „Wi-Fi“ ir kitų mikroschemų produktų pardavimai taip pat išlaikė augimą, o gaminių išdėstymas buvo nuolat tobulinamas.

Nuo savo įkūrimo „Broadcom Integration“ sėkmingai panaudojo savo pagrindinę technologiją, kad sukurtų pirmaujančią pasaulyje 5,8 GHz belaidžio telefono integruotą siųstuvo-imtuvo mikroschemą, labai integruotą 2,4 GHz belaidžio telefono siųstuvo-imtuvo lustą ir mažos galios 5,8 GHz universalųjį belaidį FSK siųstuvą-imtuvą. lustas, pirmasis 5,8 GHz integruotas siųstuvo-imtuvo lustas, atitinkantis mano šalies nacionalinės greitkelių nepertraukiamojo rinkliavos standartą, pirmasis vidaus ETC SoC lustas, išlaikęs tarptautinį trečiųjų šalių laboratorinių transporto priemonių bandymų sertifikatą, ir kitos serijos turi plačias taikymo perspektyvas Integruota grandinė Produktai. Daugelis įmonės lustų gaminių užima pirmaujančią rinkos dalį, o aukštos kokybės ir ekonomiški produktų pranašumai suteikė įmonei lemiamą konkurencinį pranašumą pramonėje.

Didelėse rinkose, tokiose kaip mobilieji telefonai ir procesoriai, dėl didelio konkurentų skaičiaus, ypač išsivysčiusių šalių nusistovėjusiems gamintojams, kaip paramą reikia didžiulių lėšų ir technologijų, jie tokiose rinkose užima lyderio pozicijas. Nuo savo įkūrimo „Broadcom Integration“ nusprendė pradėti nuo belaidžio ryšio rinkos segmento, remdamasi savo ypatybėmis, ir toliau plėsti savo verslą. Pamažu ji tapo rinkos lydere, apimančia 5.8G produktus ir „Wi-Fi“, gamindama įvairių tipų produktus, kad patenkintų skirtingus taikymo poreikius. Kelių produktų linijos belaidžio ryšio lustų dizaino, gaminamo bendrojo belaidžio ryšio, „Bluetooth“ ir kt., Gamintojas. Palyginti su konkurentais, įmonė sukūrė akivaizdžius diferencijuotus pranašumus giliai dirbdama ir tyrinėdama pramonę, apibrėždama ir tobulindama produktus rinkos ir programų segmentavimo reikmėms, ir naudodamiesi turtinga projektavimo patirtimi bei įvairiomis naujoviškomis projektavimo technologijomis, užtikrinančiomis produkto kokybės ir našumo rodiklių optimizavimą ir tobulinimą.

„Broadcom Integration“ visus metus sutelkė dėmesį į besiformuojančių integruotų schemų srities projektavimą ir technologinius tyrimus bei plėtrą. Ji parengė išankstinį planą pažangaus transporto ir daiktų interneto srityje. Daugelį metų kaupdama ji nuolat pristatė naujus produktus, atitinkančius besivystančių rinkų reikalavimus.

Pažangaus transportavimo prasme, „Broadcom“ integruota mikroschema BK5823 yra pirmoji visiškai integruota mikroschema, tinkanti mano šalies ETC nacionaliniam standartui. Jis užima pirmaujančią poziciją vidaus ETC lustų rinkoje ir turi reikšmingą rinkos pirmųjų pranašumą. Bendrovė pasikliaus mikroschema, kad ateityje išplėstų taikymo sričių, tokių kaip kelio atpažinimas, spūsčių prevencija ir automobilių stovėjimo aikštelių valdymas, plėtrą ir stengsis padaryti tolesnius proveržius intelektualaus transporto srityje.

Kalbant apie daiktų internetą, „Broadcom Integration“ remiasi savo techniniais pranašumais kurdama radijo dažnio integruotas grandines, kad padidintų belaidžių siųstuvų perdavimo pralaidumą ir išplėstų originalius garso perdavimo produktus į vaizdo perdavimo lauką; tuo pat metu integruoja skaitmeninę Signalų apdorojimo ir valdymo funkcija pagerina lusto integraciją, sumažina sistemos kainą ir sumažina sistemos energijos sąnaudas. Kaupdama produktus ir technologijas ankstyvajame etape, bendrovė sukaupė daugybę klientų besivystančiose rinkose ir daro didelę įtaką rinkai, klodama pagrindus ateiti į intelektualiojo transporto ir daiktų interneto rinką.

Nuo 2020 m. Birželio 30 d. „Broadcom Integration“ turi daugiau nei 100 Kinijos ir Amerikos patentų, apimančių tokias pagrindines sritis kaip energijos suvartojimas, triukšmo mažinimas, filtravimas ir pabudimas radijo dažnio srityje, atspindintys įmonės stiprybę technologijų tyrimuose ir plėtroje. .