Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Buvęs Seulo „Semiconductor“ darbuotojas nuteistas 8 mėnesiams laisvės atėmimo bausmės už LED technologijos paslapčių skleidimą


Kaip rašo „Korea Times“, buvęs „Seoul Semiconductor“ darbuotojas buvo nuteistas 8 mėnesiams kalėjimo ir atidėtas dvejiems metams. Anksčiau jis buvo nuteistas atskleisti komercines paslaptis apie bendrovės LED technologiją.

„Seoul Semiconductor“ ketvirtadienį teigė, kad darbuotojas, vykdydamas tyrimus, įgijo komercinių paslapčių ir pardavė jas įmonės klientams, pažeisdamas Pramonės technologijų nuotėkio prevencijos ir apsaugos įstatymą.

"Nuo 2010 m. Šis darbuotojas ketverius metus buvo proceso tyrinėtojas ir naujųjų technologijų komanda. Išėjęs iš įmonės, jis tyčia pardavė technologiją įmonės klientams", - teigė „Seoul Semiconductor“ vadovas. Komercinė paslaptis yra LED gaminių spalvų koordinavimo gerinimo technologija, kurią vyriausybė paskyrė kaip pagrindinę nacionalinę technologiją. "

Seulo puslaidininkis teigė, kad šiuo metu sunku įvertinti padarytus ekonominius nuostolius. Nutekėjusios technologijos tyrimai ir plėtra užtruko iki 32 mėnesių ir buvo investuota 37,7 mlrd.

„Seoul Semiconductor“ yra didžiausias LED gamintojas Pietų Korėjoje, turintis 14 000 patentų. Per pastaruosius dvejus metus ji dalyvavo 32 patentų ieškiniuose septyniose šalyse, įskaitant JAV, Kiniją, Japoniją ir Europą. 2019 m. Lapkričio mėn. Įmonė laimėjo patentinį ieškinį prieš Japonijos objektyvų gamintojo „Enplas“ LED televizoriaus apšvietimo technologiją.