Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Buvęs „iPhone“ inžinierius: „Apple“ grasino nesamdyti „Apple“ inžinierių, tačiau nori iškasti žmones iš „Nuvia“

Anot Macrumors, buvęs „iPhone“ lustų dizaineris Gerardas Williamsas III kartu su kitais „Apple“ kūrėjais įkūrė naują kompaniją pavadinimu „Nuvia“, po to, kai pasitraukė iš „Apple“ 2019 m. Vasario mėn.

Suprantama, kad „Apple“ pirmą kartą pateikė ieškinį Williamsui 2019 m. Rugpjūčio mėn., Teigdamas, kad sutartis su „Apple“ jam užkirto kelią užsiimti verslo veikla, tiesiogiai susijusia su „Apple“ verslu.

Neseniai Williamsas dar kartą pareiškė, kad „Apple“ iš tikrųjų kasinėja žmones „Nuvia“ viduje.

Remiantis teismo dokumentais, kuriuos „Nuvia“ pateikė „AppleInsider“, „Apple“ pradėjo savo antikonkurencinę kampaniją. Jis sakė, kad „Apple“ grasino „Nuvia“ nesamdyti „Apple“ inžinierių, tačiau vėliau norėjo atsikratyti „Nuvia“ įkūrėjo Johno Bruno.

Neaišku, ar byla bus teisiama. Pranešama, kad teisėjas atmetė „Apple“ ieškinį dėl baudžiamosios žalos atlyginimo, nes jie neįrodė, kaip Williamso neištikimybė įmonei kenkė.

Suprantama, kad Gerardas Williamsas III turi didelę procesorių kūrimo patirtį. Prieš pradėdamas dirbti „Apple“, 12 metų dirbo ARM. Įstojęs į „Apple“, nuo procesoriaus pagrindinio inžinieriaus jis pamažu pradėjo atsakyti už visos A serijos SoC architektūros projektavimą - tai rodo, kad jo atsakomybė taip pat didėja. Svarbiausias indėlis yra A7 procesoriaus branduolio, pirmojo 64 bitų skaičiavimo į mobiliuosius įrenginius, dizainas.