Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Hon Hai“ puslaidininkių gaminių pajamos pernai siekė beveik 70 milijardų JAV dolerių, o įrangos ir procesų paslaugos sudarė beveik 50 proc.

Remiantis „moneyDJ“ pranešimais, Hon Hai surengė įstatymų leidybos posėdį. Pirmininkas Liu Yangwei tikėjosi, kad trečiojo ketvirčio pajamos ketvirčiais didės vienaženkliais skaičiais, o kasmet mažės dviženkliais skaičiais.

„Hon Hai“ pajamos antrąjį ketvirtį sudarė 1,13 trilijono JAV dolerių NT (tas pats žemiau), ketvirtį padidėjo 21%, sumažėjo 3% per metus, bendrasis pelno dydis 5,91%, ketvirtį padidėjo 1,41%, metinis padidėjimas 0,6%, o veiklos pelnas - 22,469 milijardo juanių. Padidėjo 397%, kasmet padidėjo 45%, grynasis pelnas atskaičius mokesčius 22,88 milijardo juanių, ketvirčio padidėjimas 998%, metinis padidėjimas 34%.

Kalbant apie puslaidininkius, Liu Yangwei teigė, kad „Hon Hai“ puslaidininkių gaminių pajamos 2019 m. Pasiekė beveik 70 milijardų juanių. Tai pateko į Taivano puslaidininkių pramonės dešimtuką pagal pajamas. „Hon Hai“ puslaidininkių gaminių struktūrą sudaro įranga ir procesų paslaugos. 47%, IC dizainas 34%, IC projektavimo paslaugos 3%, o likusios yra įvairiose srityse, tokiose kaip pakavimas ir bandymai, o tai prilygsta vertikalios integracijos pramonės kūrimui.

Rugpjūčio 10 d. Buvo oficialiai paskelbtas „2020 Fortune Global 500“ sąrašas. Iš sąrašo duomenų matyti, kad naujausias 10 geriausių įmonių reitingas 2019 m. 500 geriausių pasaulio įmonių veiklos pajamos siekė 33,3 trilijonus JAV dolerių, tai yra rekordiškai daug.

Išrūšiavus paaiškėja, kad tarp 133 išrinktų bendrovių iš viso yra apie 17 bendrovių, susijusių su puslaidininkių pramonės grandine. Tarp jų „Hon Hai“, „Huawei“ ir „China Mobile“ pateko į geriausių pasaulio bendrovių šimtuką.