Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Be „Tiger Lake“, „Intel“ taip pat atnešė naują „Evo“ prekės ženklą ir logotipą

2020 m. Rugsėjo 2 d., Be naujos kartos mobiliųjų kompiuterių procesorių išleidimo, „Intel“ taip pat pristatė naujovišką ekosistemos platformą „Evo“ ir naują prekės ženklo logotipą.

Pranešama, kad tik nešiojamieji kompiuteriai, kurie nuolat atitinka arba viršija KEI tikslus ir specifikacijas, gali būti sertifikuoti naudoti „Intel Evo“ logotipą. KEI tikslai yra minimalūs reikalavimai, įskaitant:

(1) pastovus reagavimo greitis, kai maitinamas akumuliatoriumi;

(2) Pažadinkite sistemą iš miego režimo per 1 sekundę;

(3) Faktinėse scenose sistema su FHD „Full HD“ ekranu gali pasiekti 9 valandų ar ilgesnę baterijos veikimo trukmę;

(4) Greitas įkrovimas - sistema su FHD „Full HD“ ekranu gali įkrauti iki 4 valandų po 30 minučių įkrovimo.

Stilingas plonas ir lengvas nešiojamas kompiuteris, pagrįstas „Intel Evo“ platforma, gali suteikti šias funkcijas: aukščiausios klasės laidinį ir belaidį ryšį, įskaitant integruotą „Thunderbolt ™ 4“ universalaus kabelio jungtį ir „Intel® Wi-Fi 6“ („Gig +“), taip pat aukštos kokybės pabaigos garsas, fotoaparatas ir ekranas padeda įrenginiui suteikti kokybišką patirtį. Pagrindinis antrojo leidimo tikslinių specifikacijų ir sertifikavimo proceso turinys.

Be to, naujajame „Intel“ logotipe pritaikytas minimalistinis dizainas, o tai jau trečią kartą, kai „Intel“ nuo pat įkūrimo keičia savo standartą.