Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Teigiama, kad „Apple“ slaptai lankysis GIS, naujasis „iPhone“ gali palaikyti ultragarsinį pirštų atspaudų atpažinimą po ekranu

Ketvirtadienį, pasak Taivano žiniasklaidos pranešimo „Economic Daily“, „Apple“ kitais metais pirmą kartą ketina pristatyti po ekranu esančių pirštų atspaudų atpažinimo funkciją naujajame „iPhone“. Teigiama, kad kitą savaitę ji atsiųs atstovus susitikti su Taivane įsikūrusiu jutiklinių skydų gamintoju GIS. Tuo metu aptarsime pirštų atspaudų atpažinimo bendradarbiavimą ultragarso ekrane ir užbaigsime išsamią informaciją apie gamybos pajėgumus, išeigą ir kainą.

Tačiau GIS gando nekomentavo.

Pranešama, kad GIS anksčiau teikė „iPhone“ liečiamojo pritaikymo paslaugas, tačiau kai „Apple“ perėjo prie „iPhone“ vidinio jutiklinio dizaino („In-cell“) ir atšaukė 3D jutimo funkciją ir netgi pakeitė veido atpažinimą pirštų atspaudų atpažinimu, GIS pakenkė . Praradę „iPhone“ užsakymus, šį kartą tikimasi sugrįžti į „iPhone“ grandinę, atpažinę pirštų atspaudus po ultragarso ekranu, sukeldami našumo sprogimą.

Be to, pramonė neseniai pranešė, kad GIS pateko į „Mini LED“ lauką ir ateityje bus atsakinga už „Apple iPad Mini LED“ modulio surinkimą. Insiders atkreipė dėmesį, kad GIS iš pradžių buvo pagrindinis „iPad“ jutiklinių skydelių tiekėjas, o dabar vėl įveda „Mini LED“ modulius, kurie padės ateityje gauti pajamų ir gauti pelno.

Pasak pramonės šaltinių, „Apple“ pradėjo nuo „iPhone X“ ir pirštų atspaudų atpažinimą pakeitė veido atpažinimu. Tačiau kai ne „Apple“ indikatorių gamyklos, tokios kaip „Samsung“ ir „Huawei“, įdiegė pirštų atspaudų atpažinimo ekraną po ekranu, „viso ekrano telefonai“ tapo dideliu pardavimo tašku, o „Apple“ pradėjo galvoti apie naujo ekrano pirštų atspaudų atpažinimo technologijos pritaikymą iš naujo. .

Paskutinėse naujienose taip pat buvo paminėta, kad „Apple“ laiko GIS savo pagrindine partnere „Hon Hai Group“ dukterinėje įmonėje, turi gerą finansinę būklę ir yra „Qualcomm“ ultragarso pirštų atspaudų atpažinimo, taip pat „Samsung“ pavyzdinės mašinos bendradarbiavimo patirties pavyzdinė dizainerė. Kvalifikuota masinei gamybai, todėl buvo pasirinkta GIS.

Be pramonės naujienų, „Apple“ taip pat neseniai pateikė patentus, susijusius su ekrano pirštų atspaudų atpažinimu, JAV patentų tarnybai, nurodydama, kad „Apple“ aktyviai diegia susijusias technologijas.

Anksčiau tiekimo grandinė teigė, kad suderinusi su „Qualcomm“, „Apple“ labai domėjosi pastarojo ekrano pirštų atspaudais ir netgi atliko vidinius testus. Palyginti su optiniais ekrano pirštų atspaudais, „Qualcomm“ sprendimas yra saugesnis, be to, tai ultragarsinis ekranas. Pirštų atspaudai pasižymi dideliu skvarbumu ir dideliu atsparumu dėmėms. Net šlapių ir nešvarių pirštų būklę vis dar galima tiksliai atpažinti. Tai taip pat palaiko tiesioginį aptikimą, o tai labai pagerina saugumą.

Nors neaišku, ar kitais metais naujasis „iPhone“ priims dalinio ar viso ekrano pirštų atspaudų atpažinimo sprendimą, nes ultragarso technologija taikoma tik OLED ekranų skydams, tai reiškia, kad naujasis jutiklis gali būti apribotas tik aukščiausios klasės „iPhone“ modeliais.