Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sakoma, kad „Ziguang Storage“ panaikino NAND komandą, o susitelkė ties DRAM kūrimu?

Tuo pačiu metu, kai Ziguang Zhanrui buvo veikiamas ir gavo didelę 2,25 milijardų juanių lėšų injekciją, „Jiwei“ sužinojo, kad „Ziguang Group“ dukterinė įmonė „Ziguang Storage“ panaikino NAND komandą. Šiuo metu darbuotojai laukia kitų „Ziguang Group“ padalinių, kad galėtų pasirinkti ar susirasti naujų darbo vietų. .

„Praėjusį savaitgalį sulaukiau skambučio iš grupės viceprezidento ir visiems pranešiau, kad Šanchajaus komanda bus išformuota, o visų gyvenimo aprašymai bus išsiųsti į Changcuną, taip pat kai kurios Ziguang pasirinktos susijusios įmonės, įskaitant Ziguang Zhanrui, Hongmao ir kt. „Hongmao“ yra pakavimo ir bandymų įmonė, palaikanti Čangčūną. “Šaltinis, pažįstamas su Ziguangu Šanchajumi, portalui Jiwei.com sakė:„ Šiuo metu dauguma darbuotojų laukia, kai Čangčunas pasirinks žmones. Jis dirbo savaip ir nekalbėjo apie kompensaciją. . “

Asmuo taip pat teigė, kad ši komanda visada norėjo būti „NAND Flash“ moduliu ir rinka, todėl pralošė pinigus. Dabar susijusios pareigybės buvo panaikintos ir ateityje nebus padarytos. „Ziguang Storage“ dėmesys taip pat bus skiriamas DRAM.

Kitas artimas Ziguangui sakė, kad Ziguango parduotuvėje yra apie 200 ~ 300 žmonių. Pagrindiniai darbuotojai yra Pekine, Sianoje ir Sudžou, o Šanchajuje dirba tik nedaug darbuotojų.

Remiantis vieša informacija, „Ziguang Storage Technology Co., Ltd.“ yra priklausoma „Ziguang Group“, daugiausia dėmesio skirdama saugojimo produktams ir sprendimams. Jos veikla apima saugojimo produktų dizainą, plėtrą, produktų gamybos užsakomųjų paslaugų valdymą ir produktų pardavimą. Po įsteigimo, be „Ziguang Hongmao“ lusto pakuočių ir bandymų bei „Ziguang Lite“, pagamintų SSD, išdėstymo, bendradarbiaujant su tiekėjų ir vartotojų gamintojais, tokiais kaip „Qunlian“, remiantis Jangdzės upės saugykla ir partnerių saugojimo plokštelėmis, „Ziguang Storage“. palaipsniui pastatė valdiklio projektą. , Pilna ir atvira saugyklų pramonės ekosistema sistemos produktų kūrimui, kietųjų dalelių pakuočių testavimui, SSD modulių gamybai, rinkodarai ir aptarnavimui.

Ziguangui artimas asmuo teigė, kad atleidimus turėtų įtraukti NAND vaflių komanda, daugiausia Pekine ir Sudžou bei nedidelė dalis Šanchajuje. Anksčiau gaminant parduodamus gaminius daugiausia reikėdavo pirkti NAND plokštelių. "„ Ziguang Storage “ketino perimti visas ilgalaikio saugojimo rinkos pardavimo, produktų kūrimo ir kitas funkcijas. Tačiau jos burna buvo maža, todėl vėliau buvo palikta. Pinigų neuždirbimas buvo veiksnys. Komanda perėjo nuo DRAM naudojimo NAND anksčiau, o technologija ir rinka yra naujokai. Tai taip pat yra priežastis, dėl kurios mes neužaugome “.

Atsakydamas į tai, „Ziguang Storage“ atsakė, kad siekdamas įgyvendinti bendrą „Ziguang Group“ saugojimo strategiją, optimizuoti gaminių portfelį ir suteikti klientams geresnes technines paslaugas, „Ziguang Storage“ sutelkė susijusius verslus ir suslėgė kai kurias NAND produktų linijas. „3D NAND“ saugykla stabiliai gaminama masiškai, o susijusios įmonės pamažu pereis prie Jangdzės upės saugyklų. Tuo pačiu metu buvo patobulintos kai kurios DRAM produktų linijos.

„Changjiang Storage“ pasakojo „Jiwei“, kad 3D NAND yra IC gamybos pramonės pagrindas. Siekdama kuo anksčiau išplėsti rinką, „Jangdzé Storage“ daugiausia dėmesio skyrė lustų gamybai. „Ziguang Storage“ buvo atsakinga už galinius modulius ir rinką, kurie padėjo „Ziguang“ atverti visą pramonės šaką. Šiuo metu „Yangtze River Storage“ lustai pateko į daugelį klientų produktų, o našumas ir kokybė pasiekė klientų reikalavimus. Produkcija toli gražu neatitinka klientų poreikių. Šiame etape gebėjimai aktyviai tobulinami.