Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Korėjos žiniasklaida: po 6 iš eilės kilusių kainų DRAM kainų kilimo tendencija sustojo

„BusinessKorea“ duomenimis, po šešių iš eilės kilusių mėnesių DRAM kainos staiga nustojo kilti. Ataskaitoje prognozuojama, kad nuo trečiojo šių metų ketvirčio užsakymų apimtis pradės mažėti, todėl tikimasi, kad jo kaina vėl kris.

Rinkos tyrimų bendrovės „DRAMeXchange“ duomenimis, birželio 30 d., Vidutinė fiksuota DDR4 8 Gb DRAM, kuri daugiausia buvo naudojama kompiuteriams, birželio mėn. Kaina buvo 3,31 USD, kuri buvo tokia pati kaip gegužę. DRAMeXchange pareiškė, kad augimo tendencija nuo 2019 m. Gruodžio mėn. Iki 2020 m. Gegužės mėn.

„DRAMeXchange“ taip pat teigė, kad nepaisant padidėjusio DRAM poreikio kompiuteriuose ir nešiojamuosiuose kompiuteriuose, agentūra tikisi, kad DRAM kaina nesikeis, nes paklausos pusė kontroliuoja savo užsakymų kiekį tikėdamiesi, kad ateityje kainos kris.

Remiantis „DRAMeXchange“ ataskaita, DRAM neatidėliotinos kainos, atspindinčios trumpalaikes rinkos sąlygas, taip pat nukrito daugiau nei ketvirtadaliu ir per šį laikotarpį nukrito daugiau kaip 17%. Todėl „DRAMeXchange“ tikisi, kad trečiąjį ketvirtį DRAM kainos kris, ir mano, kad fiksuotos serverio DRAM operacijų kainos kris daugiau nei 5%, palyginti su ankstesniu ketvirčiu, o fiksuotos PC DRAM operacijų kainos sumažės 5%.

Pramonės ekspertai atkreipė dėmesį, kad pagrindinė pastarojo meto kainų augimo sulėtėjimo priežastis yra puslaidininkių paklausos sumažėjimas Šiaurės Amerikoje ir Europoje. Tačiau tuo pat metu pastaruosius keturis mėnesius nepakeistos 128 Gb NAND MLC atminties, skirtos kietojo kūno diskams (SSD) ir USB laikmenoms, kainos.