Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG parodė sėkmingą Korėjoje pagaminto vandenilio fluorido bandymą ir pradėjo jį naudoti gamybos linijoje.

„BusinessKorea“ duomenimis, LG parodė, kad baigė aukšto grynumo vandenilio fluorido, pagaminto Korėjoje, bandymus ir pradėjo jį naudoti gamybos procese. Tai yra vienas mėnuo anksčiau, nei buvo tikėtasi iš pradžių.

Remiantis pramonės šaltiniais, „LG Display“ neseniai baigė galutinį aukšto grynumo vandenilio fluorido testą, kurį pateikė Korėjos bendrovė, ir pradėjo jį naudoti gamybos linijoje. Remiantis bandymų ataskaita, pats pagamintas vandenilio fluoridas atitinka gamybos ir sąnaudų reikalavimus. Remiantis pranešimais, LG parodė, kad korėjietiškas vandenilio fluoridas yra naudojamas pavyzdinių skydų gamybos linijoms, tokioms kaip organinių šviesos diodų (OLED) plokštės.

Be to, tikimasi, kad „Samsung Display“ rugsėjį baigs aukšto grynumo vandenilio fluorido testą Korėjoje. Šiuo metu atliekant bandymą nebuvo nustatyta jokių kritinių problemų, ir tikėtina, kad vietiniai produktai bus naudojami masinei gamybai iškart po paskutinio bandymo. Anksčiau „Samsung“ parodė vandenilio fluorido naudojimą iš Japonijos ir Korėjos medžiagų kompanijų.

Skirtingai nuo puslaidininkių gamybos linijų, kuriose naudojami nanoskalės procesai, ekranų skydams gaminti nereikia ypač aukšto grynumo vandenilio fluorido, kurio grynumas yra 99,9999999999%. Vandenilio fluoridas visų pirma naudojamas šlapiam ofortui pašalinti, jei norite pašalinti defektus turinčias dangas, taip pat valyti ir pašalinti organines medžiagas ir oksidus ant ekrano paviršiaus.

„LG Display“ rugpjūčio 24 d. Teigė, kad prireiks šiek tiek laiko, kad būtų galima išbandyti vidaus vandenilio fluoridą, tačiau jis bus baigtas greičiau, nei tikėtasi. “Pramonės atstovas teigė:„ Dėl šio bandymo LG priklausomybė nuo japoniško vandenilio fluorido bus žymiai mažesnė, tačiau vis dar kyla problemų užtikrinant ypač aukšto grynumo vandenilio fluorido tiekimą “.