Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„MediaTek 2020“: 5G lustai siekia 40% rinkos dalies, pajamos iš trijų pagrindinių naujų sričių

Vasario 7 d. „MediaTek“ paskelbė ketvirtąją 2019 m. Ketvirčio finansinę ataskaitą. Remiantis finansine ataskaita, „MediaTek“ ketvirtojo ketvirčio grynasis pelnas buvo 6,383 mlrd. JAV dolerių, ty 7,5% mažiau nei praėjusį ketvirtį ir 56,5% daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu 2018 m. ketvirčius, per visus 2019 metus „MediaTek“ grynosios veiklos pajamos sudarė 246,222 milijardo JAV dolerių, ty 3,4% daugiau nei per metus; metinis grynasis pelnas buvo 23,24 milijardo JAV dolerių, ty 11,7% daugiau nei pernai.

Senojo banko rinkos dalis didėja, naujos technologijos įgyja sėkmę

Praėjusių metų ketvirtąjį ketvirtį „MediaTek“ mobiliųjų kompiuterių platformos verslas sudarė apie 37–42% jos vieno ketvirčio pajamų. Nuo praėjusių metų gruodžio 5G lustai buvo gabenami nedideliais kiekiais ir tikimasi, kad šiemet jų kiekis palaipsniui didės. „MediaTek“ atkreipė dėmesį, kad praėjusių metų 4G mobiliųjų telefonų lustai sėkmingai išplėtė rinkos dalį ir padidėjo ir su tuo susijęs pelnas. Augimo produktus daugiausia sudaro daiktų internetas, energijos valdymas, pritaikyti lustai ir kt. Praėjusių metų ketvirtąjį ketvirtį pajamos sudarė nuo 30% iki 35%. Dėl sezoninių produktų, tokių kaip išmanieji namai, mažėjimo, pajamos ketvirtąjį ketvirtį sudarė maždaug nuo 26% iki 31%.

„MediaTek“ generalinis direktorius Cai Lixingas teigė, kad praėjusiais metais padidėjo išmaniųjų telefonų, AIoT, pritaikytų lustų ir kitų plataus vartojimo elektronikos gaminių rinkos dalis, atsirado naujų investavimo technologijų, tokių kaip AI, 5G, „WiFi 6“, įmonės lygio pritaikytos lustai ir automobilių elektronika ir kt. taip pat padarė didelę pažangą.

2020 m. Vis dar yra augimo metai, tai yra trys naujos sritys, į kurias įplaukiama

Nors „MediaTek“ 2019 metų ketvirtasis ketvirtis, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu 2018 m., Labai padidėjo, jis vis tiek sumažėjo nuo 7 iki 15%, palyginti su ankstesniu ketvirčiu. Cai Lixing teigė, kad vis dar tikisi, kad šie metai bus augimo metai. Tikslas yra užfiksuoti 40% 5G lustų rinkos dalies. Šiuo metu visi 5G projektai vykdomi, o „MediaTek“ įdėjo vidinius išteklius visapusiškam klientų palaikymui.

Žvelgdama į pirmąjį 2020 m. Ketvirtį, Cai Lixing teigė, kad naujoji koronaviruso epidemija tebevyksta. Remdamiesi šiame etape žinoma informacija, mes manome, kad nepaisant trumpalaikės paklausos netikrumo, „MediaTek“ subalansuotas ir įvairus produktų ir verslo išdėstymas leidžia tiek pirmojo ketvirčio pajamos, tiek bendroji marža vis tiek stabiliai augti, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Be to, atsižvelgiant į esamą situaciją, mes taip pat manome, kad galimas poveikis verslui visus metus turėtų būti kontroliuojamas.

Jis atkreipė dėmesį, kad subalansuotas produktų ir verslo išdėstymas bei pajamos iš trijų naujų 5G sričių, pritaikytų lustų ir automobilių elektronikos, tikimasi, kad 2020 m. „MediaTek“ augs. Jis mano, kad atsižvelgiant į esamą situaciją, manau, kad galimas epidemijos poveikis „MediaTek“ verslui visus metus turėtų būti kontroliuojamas. Jis taip pat mano, kad „MediaTek“ pajamos iš trijų naujų sričių šiemet viršys 15 proc., Didesnes nei pernai numatytos 10 proc. Be 5G produktų, „MediaTek“ pernai ir toliau įgijo 4G lustus. Šiais metais ji tikisi, kad susijusių mikroschemų vežimas ir toliau didės ir toliau didins rinkos dalį.

Šiuo metu vietiniai pirmojo lygio terminalų gamintojai „Hua Mi OV“ iš „MediaTek“ yra įsigiję 5G mobiliųjų telefonų lustus. Tarp jų „OPPO Reno3“ pirmą kartą paleido „MediaTek Tianye 1000L 5G“ lustus, palaikančius dvejopo režimo 5G, naudojant 7 nm procesą, 4,7 Gbps spartos nukreipimo greitį ir 2,5 Gbps spartųjį ryšį, šį lustą galima laikyti sumažinta versija. „Teana 1000“, o jo padėtis taip pat yra aukščiausios klasės mikroschemoje.

Pranešama, kad „MediaTek“ 5G SoC buvo imtasi praėjusių metų trečiąjį ketvirtį. Pirmąjį šių metų ketvirtį jis bus parduodamas su daugelio klientų pavyzdiniais mobiliaisiais telefonais. Be to, paskatins Kinijos ir JAV prekybos trinties, aktyvaus žemyno grožio ir kitų veiksnių poveikį, „MediaTek“ 2020 m. Pirmąjį pusmetį bus žemyne. Tikimasi, kad 5G rinkos dalis viršys 30%.

Kovok su naujuoju vainikėlių viruso mūšiu ir paversk aukštus konkurencingumo rodiklius vidutinės trukmės ir ilgalaikiu augimu

„MediaTek“ teigė, kad nors naujoji koronaviruso epidemija šiais metais padidino netikrumą pasaulio ekonomikoje ir sumažino trumpalaikį matomumą, manome, kad 2019 m. Veiklos rezultatai yra gana aiškus didelio konkurencingumo rodiklis ir gali reikšti vidutinės trukmės bei ilgalaikį augimą .

„MediaTek“ taip pat ėmėsi skubių priemonių įmonėje ir už jos ribų, reaguodama į naują vainikėlio virusą:

Vidinis

Aš raginu kiekvieną kolegą stiprinti supratimą apie saugos priemones, aktyviai reaguoti į vyriausybės departamentų raginimus imtis epidemijų prevencijos ir prevencinių priemonių ir griežtai reikalauti, kad visų departamentų vadovai nustatytų epidemijų prevencijos darbus ir pasirūpintų sveiko ir saugaus darbo palaikymu. aplinka.

Siekdama užtikrinti kiekvieno kolegos sveikatą ir saugą, įmonė pavasario šventės metu skubiai įsigijo pakankamai įvairių rūšių vaistų nuo epidemijos ir baigė dezinfekuoti bei vėdinti biuro aplinką.

Atsižvelgiant į atitinkamus darbuotojų epidemijų prevencijos poreikius, jie gali dirbti lanksčiai, pavyzdžiui, keliauti netinkamu piko metu, dirbti iš namų ir pan. Jei kolegoms reikia pagalbos, jie gali bet kada susisiekti su vadovu ir vyriausiuoju įgaliotiniu.

Kolegoms, kurie turi dirbti, įmonė teikia visapusiškas kovos su epidemijomis priemones, įskaitant kūno temperatūros matavimą, kaukių išdavimą, vėdinimą, aukšto dažnio dezinfekavimą viešose vietose, valgyklų ir valgomojo saugos priemones ir kt. Mano kolegų nuomonė ir pasiūlymai.

Į išorę

Sausio 29 d. „MediaTek“ paaukojo 10 mln. Juanių vertės medicinos atsargų Wuhano Rytų ežero aukštųjų technologijų zonos vyriausybei, kad padėtų vykdyti realius veiksmus kovojant su Wuhano epidemija.

Siekiant apsaugoti klientų epidemijų prevencijos saugumą, vizitai akis į akį laikinai atšaukiami, tačiau vis dar palaikomas glaudus bendravimas ir aptarnavimas.