Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ar ne optimistiškai žiūrite į „MediaTek“ 5G perspektyvas? Azijos užsienio investicijos: rinkos balsas yra per daug optimistiškas

Pasak „Yahoo News“, naujausioje Azijos užsienio investicijų departamento tyrimų ataskaitoje nurodoma, kad „MediaTek“ 5G sistemos vieno lusto (SoC) rinka yra susiskaldžiusi ir toliau susiduria su „Qualcomm“ konkurenciniais iššūkiais. Todėl rinkos lūkesčiai dėl „MediaTek“ 5G perspektyvos atrodo per daug optimistiški.

Subinvesticijos užsienio investicijos atkreipė dėmesį į tai, kad „MediaTek“ pelno maržos prognozė yra labai konservatyvi, daugiausia dėl to, kad „MediaTek“ 5G SoC rinka yra susiskaldžiusi, konkurentė „Qualcomm“ vis dar turi pranašumą pramonėje, ji vis dar yra tik „TSMC“ - „Fab“ partnerė, o įmonė yra 5G rinkoje. daugiausia susitelkęs nuo vidurio iki žemiausio galo. Todėl „MediaTek“ tikslinė kaina buvo padidinta nuo 277 juanių iki 306 juanių, o reitingas buvo išlaikytas sumažinta kaina.

Azijos užsienio investuotojai atkreipė dėmesį, kad apytiksliai apskaičiuota, kad iki 2020 m. Pasaulinė 5G mobiliųjų telefonų rinka sieks nuo 160 iki 200 milijonų, iš kurių „Apple“, „Samsung“, „Huawei“ ir „Xiaomi“ atsiųs 65 milijonus, 35 milijonus, 50 milijonų ir 10. atitinkamai milijonas. . Tačiau reikia pažymėti, kad aukščiau išvardyti prekių ženklai ir „MediaTek“ MTK nėra svarbūs.

Jei manoma, kad bendras 5G mobiliųjų telefonų skaičius 2020 m. Sieks 200 milijonų, likę prekės ženklai, kuriais dalijasi „MediaTek“ ir „Qualcomm“, bus 40 milijonų. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad „Qualcomm“ vadovauja pirmaujančiam „5G SoC“ produktui, manoma, kad „Qualcomm“ ir „MediaTek“ padalins 40 milijonų vienetų santykiu 7: 3. Manoma, kad iki 2020 m. „MediaTek“ 5G mobiliųjų telefonų siuntos pasieks tik maždaug 12 mln. vienetas.

Tuo pat metu Azijos užsienio investicijų departamentas atkreipė dėmesį, kad yra keletas nuomonių, jog žemyninė Kinija bus naudinga „MediaTek“, kad būtų galima populiarinti ir stumti vidutinės klasės 5G išmanųjį telefoną. Tačiau tikimasi, kad pradiniame „5G“ etape žemynas pirmenybę teiks ištekliams, skirtiems infrastruktūrai ir pramoninėms programoms, kurioms reikalingas mažas delsos laikotarpis ir didelis plačiajuosčio ryšio duomenų srautas, o ne išmaniesiems telefonams. Kitaip tariant, rinkos lūkesčiai dėl „MediaTek 5G“ atrodo per daug optimistiški.