Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Renesas Electronics“ pristato „RX23E-A MCU Starter Kit“

Kovo 24 d. Pasaulyje pirmaujanti puslaidininkių sprendimų tiekėja „Renesas Electronics Corporation“ paskelbė apie naujojo „Renesas Solutions Starter Kit“ (RSSK), skirto inžinieriams, naudojantiems 32 bitų RX23E-A mikrovaldiklius (MCU), pristatymą. MCU turi pramonėje pirmaujantį aukšto tikslumo analoginį priekinį galą (AFE). „RX23E-ARSSK“ integruota optimizuota aparatinė įranga, programinė įranga ir įrankiai, kurie gali būti naudojami vertinant MCU įmontuotą didelio tikslumo 24 bitų delta-sigma (Σ) A / D keitiklį. Net jei klientai neturi profesionalios AFE kūrimo patirties, jie gali tiksliai įvertinti nanovoltų (nV) lygio analoginių veikimą naudodami RSSK, taip sumažindami kūrimo darbo krūvį ir sutrumpindami laiką, reikalingą produkto paleidimui.

„Pramoniniams IoT jutikliams skirtas„ RX23E-A “yra vieno lusto sprendimas, kuriame integruotas didelio tikslumo AFE ir be kalibravimo galima pasiekti mažesnį kaip 0,1% tikslumą“, - teigė „DarylKhoo“, „Renesas“ IoT platformos verslo padalinio rinkodaros viceprezidentas. . Naujasis sprendimų rinkinys yra patogus būdas vartotojams, kuriems reikia įvertinti ir kalibruoti įvairius jutiklius, sumažinant laiką, reikalingą didelio tikslumo jutimo įrangai sukurti. "

Nuo vertinimo lentos projektavimo iki programinės įrangos kūrimo, norint įvertinti aukšto tikslumo analoginį veikimą, reikalingas stiprus analogų kūrimas ir projektavimo kompetencija. Be to, kai nepavyksta pasiekti reikiamų funkcijų, gedimų derinimas ir analizė užtruks daug laiko, todėl sudėtinga laiku pateikti gaminį į rinką.

Naujoji RSSK vertinimo lenta skirta optimizuoti RX23E-AAFE vertinimą. Tai gali tiksliai įvertinti 24 bitų ΔΣA / D keitiklio charakteristikas, nepriklausomai nuo vartotojo analoginio išsivystymo lygio. Vertinimo lentoje yra įmontuojami gnybtų blokai, skirti prijungti įvairius jutiklius be litavimo. Jis turi termoporos (temperatūros jutiklio) jungtį ir etaloninę sankryžos kompensavimo grandinę, reikalingą termoelementui matuoti. Vertinimą vartotojai gali pradėti nedelsdami, remdamiesi termoporos ir svorio matavimo taikymo pastabomis (jas abi galite atsisiųsti iš „Renesas“ tinklalapio) ir taip sutrumpindami laiką, reikalingą IoT jutiklių įrenginiams sukurti.

Naudodamiesi rinkinio grafinės vartotojo sąsajos (GUI) įrankiais, vartotojai gali įvesti ir pakeisti įvairius AFE ir A / D keitiklių parametrų parametrus, A / D konvertavimo rezultatus pateikti diagramų ir histogramų pavidalu, supaprastindami sistemos įvertinimo užduotis. susijusios su modeliavimo charakteristikomis. Naudodamiesi GUI, vartotojai gali peržiūrėti A / D konvertavimo rezultatus realiuoju laiku, kaip ir naudodamiesi osciloskopu.

Vertinimo plokštę taip pat galima prijungti prie emuliatoriaus, kad būtų sukurtos vartotojo programos. Kompiuteriai, maitinami per USB jungtį, gali būti naudojami vertinimui ir programinės įrangos kūrimui. Į vertinimo lentą įeina RS485 ir CAN tvarkyklių IC, kurios plačiai naudojamos pramoninėje įrangoje ir gali būti naudojamos kuriant programas, palaikančias pramoninio tinklo standartus.

Apie „RX23E-A“ gaminių grupę

„RX23E-A“ gaminių grupėje yra 32 bitų MCU, palaiko DSP / FPU, darbinis dažnis yra 32MHz, įmontuotas AFE, kuris be kalibravimo gali pasiekti 0,1% matavimo tikslumą. Integruoto ΣΣ A / D keitiklio maksimali efektyvi skiriamoji geba yra 23,6 bitai, o vienas lustas gali realizuoti analoginį našumą, kurį galima pasiekti tik naudojant MCU, tam skirtą A / D keitiklį arba didelio tikslumo operatyvinį stiprintuvą. praeitis. „RX23E-AMCU“ produktų grupė buvo pradėta kurti 2019 m. Gegužę ir buvo plačiai naudojama pramoniniuose prietaisų pritaikymuose, tokiuose kaip temperatūros reguliatoriai, apkrovos elementai ir deformacijų matuoklių jutiklių moduliai.

Apie „Renesas“ pramoninių jutiklių sprendimus

„Renesas“ siūlo keletą MCU su patobulintomis analoginėmis funkcijomis skirtingoms jutimo sistemoms. RA2A1MCU produktų grupė yra pagrįsta 32 bitų „Arm“ šerdimi; „Renesas SynergyTMS1JAMCU“ gaminių grupė turi pažangias analogines ir integruotas saugos funkcijas, kurios idealiai tinka mažos galios, sąnaudų požiūriu jautrioms pramoninėms interneto jutiklių programoms. „Renesas“ taip pat siūlo „RL78 / I1E“ 16 bitų MCU produktų grupę su integruotais 24 bitų ΣA / D keitikliais. Mažas 4 mm kvadratinis paketas idealiai tinka kompaktiškiems slėgio jutikliams ir kompaktiškiems srauto jutikliams. Be „MCU“, „Renesas“ taip pat siūlo įvairius jutiklių produktus, įskaitant temperatūros jutiklius ir srauto jutiklius, ir ryšių IC, palaikančius tokius standartus kaip IO-Link, RS485 ir AS-i. Šie jutiklių sistemos sprendimai padės pagreitinti pramoninės įrangos įdėjimą į daiktų internetą.