Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Tyrimų eiga: tikimasi, kad pasaulinio vaflių liejyklos pagaminto produkto vertė kasmet padidės beveik 30% per metus, epidemijos situacija atsispindės antrąjį ketvirtį

Remiantis tyrimų ir plėtros agentūros „TrendForce“ Topologijos pramonės tyrimų instituto atlikta analize, plokštelių liejyklų pramonė pirmąjį ketvirtį tęsė paskutiniojo ketvirčio užsakymų injekciją ir atsargų papildymą, o bendra produkcijos vertė, palyginti su ankstesne, buvo įvertinta 2%. ketvirtį. Tačiau, žvelgiant iš visų metų, tikimasi mažesnio bazinio laikotarpio per tą patį praėjusių metų laikotarpį, tikimasi, kad jis padidės beveik 30% per metus. Tačiau naujoji karūnos pneumonija užklupo pasaulinę rinką, ekonomikos augimo tempas sulėtėjo, yra paklausos kintamųjų, kurie gali susilpninti būsimą augimo jėgą.

Be to, trys didžiausi pardavėjai iš Q1 pasaulinių vaflių liejimo pajamų vis dar yra TSMC, Samsung ir GF, o tai atitinka praėjusių metų Q4 reitingą.


Ataskaitoje atkreiptas dėmesys į tai, kad nors 2020 m. I ketvirtis yra tradicinis ne sezono metu, daugumos vaflių liejyklų pajamos padidėjo, atspindint 2020 m. Puslaidininkių pramonės atsigavimo lūkesčius, padidėjusį pagrindinių pokyčių poreikį ir klientų atsargų papildymą; Tačiau dėl naujos karūnos pneumonijos įtakos sutrikdomas nustatytas tiekimo grandinės gamintojų gamybos grafikas, o tai turės įtakos tiekėjų puslaidininkių pramonei. Šiuo metu dauguma vaflių liejyklų užsakymų 2020 m. Yra normalūs ir neturės įtakos 2020 m. Pirmojo ketvirčio veiklos rezultatams. Lėtėjimo laikas yra neaiškus, o neigiamas epidemijos padarinys greičiausiai atspindės 2020 m. Antrojo ketvirčio pajamų rodiklius.