Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Išspręskite Pietų Korėjos sunkumus? „Morita Chemical“: pagamina labai gryną vandenilio fluoridą Kinijoje 2019 m

Pasak Nihono Keizai Shimbuno, „Morita Chemical“, kuri šimtmetį daugiausia dėmesio skyrė fluoro pramonei, neseniai paveikė Japonijos eksporto į Pietų Korėją apribojimus. Savo interviu bendrovės prezidentas Morita teigė, kad Japonijos kompanijų dalis (aukšto grynumo vandenilio fluorido eksportas į Pietų Korėją) gali būti sumažinta dėl patobulinto eksporto valdymo, o „Morita Chemical“ taip pat pradės aukšto grynumo vandenilio fluorido naudojimą. produkcijos iš Kinijos į Korėją. Tiekimas.

Aukšto grynumo vandenilio fluoridas, esantis ant vėjo, yra labai svarbus gaminant puslaidininkines medžiagas. Vandenilio fluoridas daugiausia naudojamas pjaustyti puslaidininkinius substratus. Daugiau nei 600 puslaidininkių gaminių gamybos procesų metu vandenilio fluoridų skaičius gali būti net dešimt kartų.

Parduodant 11,7 milijardo jenų bendrovės fiskaliniais metais (2018 m. Birželio mėn. Duomenimis), aukšto grynumo vandenilio fluorido puslaidininkių, eksportuotų į Pietų Korėją, pardavimai sudarė daugiau nei 30%, arba apie 4 milijardus jenų. Japonijos kompanijos sudaro apie 60% labai gryno vandenilio fluorido, eksportuojamo į Pietų Korėją, tačiau dėl šio įvykio Japonijos bendrovių rinkos dalis greičiausiai mažės.

Jis taip pat atkreipė dėmesį, kad vis dar nebuvo žinių apie eksportą į Pietų Korėją, kuris liepos 2 d. Buvo pritaikytas Kinkų ekonomikos ir pramonės biure. Paprastai licencija gaunama praėjus maždaug 3 dienoms po paraiškos pateikimo, tačiau procesas tampa sudėtingas po Japonijos. paskelbė trijų pagrindinių puslaidininkių medžiagų, eksportuotų į Korėją, eksporto kontrolę. Jis paaiškino, kad akivaizdžiausias eksporto procedūrų pokytis yra poreikis paaiškinti galutinio kliento naudojimą. Kalbant apie vandenilio fluoridą, eksportuojamą į bendros įmonės įmonę, kai jis parduodamas puslaidininkių įmonei, reikia pateikti pirkėjo panaudojimo ir įmonės informaciją ir kt., Kaip ir eksportuojant į Kiniją.

Tačiau Morita taip pat teigė, kad labai gryno vandenilio fluorido gamyba bus pradėta 2019 m. Gamykloje Zhejiang provincijoje, Kinijoje. Pamačius puslaidininkių gamybos tendenciją iš Korėjos į Kiniją persikelti, planas buvo paskelbtas prieš dvejus metus. Jis taip pat sakė, kad gamykla yra bendra įmonė su Kinijos įmonėmis ir pasidalins 10 milijardų jenų investicijomis į įrangą. Ateityje ji gali tiekti Kiniją iš Pietų Korėjos.