Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: Kinijos vyriausybė sutinka atnaujinti darbą Hon Hai Zhengzhou gamykloje

„Nikkei Asia Review“ aštuntą dieną pranešė, kad dėl naujos vainikėlių viruso epidemijos plitimo žemyninės Kinijos vyriausybė sustabdė „Hon Hai Group“ Šenzeno ir Zhengzhou gamyklų 10 dienų atnaujinimo planą. Tačiau neseniai šaltiniai atskleidė, kad „Hon Hai“ gavo žemyno vyriausybės pritarimą, o Džendžou gamykla atnaujins darbus, kaip numatyta.

Šiandien „Reuters“ citavo anoniminį šaltinį, teigiantį, kad Hon Hai gavo žemyno vyriausybės pritarimą atnaujinti darbą savo Džendžou gamykloje. Tuo pat metu šaltinis atskleidė, kad Hon Hai vis dar kovoja su žemyninės valdžios atstovais dėl Šenzeno gamyklos atnaujinimo.

„Hon Hai Group“ Zhengzhou gamykla yra pagrindinė bendrovės „iPhone“ gamybos bazė, kuri daugiausia atsakinga už „iPhone 11“ seriją, „iPhone SE2“ ir kt. Naujausias „Tianfeng International“ analitiko Guo Mingxuano pranešimas atkreipė dėmesį į tai, kad gamykla iš pradžių planavo atnaujinti darbą vasario 10 d., Dabar jis atidėtas mažiausiai maždaug 1 savaite, laukiama grąžos norma yra apie 40–60%.

Hon Hai į šį klausimą neatsakė.