Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Seoul Semiconductor“ aukcione pateiks 5G tinklo dizaino ir išmaniųjų telefonų kamerų pagrindinių technologijų patentų rinkinį

„Seoul Semiconductor“ paskelbė, kad aukcione parduos savo RF puslaidininkių patentų ir didelės galios LED paketų patentų portfelį ir ieško potencialių pirkėjų ar licencijos partnerių kai kurioms iš šių technologijų.

„Seoul Semiconductor“ mano, kad tai yra gera galimybė pradedantiesiems ir mažoms bei vidutinėms įmonėms, kurioms sunku gauti pagrindinius patentus, plėsti savo verslą.

Pranešama, kad pirmajame aukcione „Seoul Semiconductor“ sieks didžiausią kainą pasiūliusio 98 patentų turto, susijusio su jo galios stiprintuvu ir galio nitrido radijo dažnių puslaidininkiais, įskaitant 55 JAV patentus, iš kurių trys buvo licencijuoti JAV oro pajėgoms ir JAV. Armija. Šie radijo dažnių patentų portfeliai yra iš JAV įsikūrusios bendrovės „SETi“ („Sensor Electronic Technology, Inc.“), kurią 2015 m. Įsigijo Seulo „Semiconductor“ dukterinė įmonė „Seoul Viosys“. Pastarasis investavo daugiau nei 100 milijonų dolerių į šių patentų mokslinius tyrimus ir plėtrą. Dabar „SETi“ orientuojasi į UV LED technologijas, todėl dabar ruošiasi parduoti savo „GaN RF“ patentų paketą.

„GaN“ turi platesnį juostos tarpą nei silicis, o tai reiškia, kad jis gali atlaikyti aukštesnę įtampą nei silicis ir gali greičiau perduoti prietaiso srovę. „GaN“ tampa pasirinkta mobiliojo ir palydovinio ryšio, radarų, belaidžio įkrovimo ir autonominio vairavimo technologija.

Atsiradus 5G technologijai, „GaN RF“ rinka sparčiai vystosi. Iki 2024 m. „GaN RF“ rinka išaugs iki 2 milijardų dolerių (Yole Développement, 2019), ir tikimasi, kad pasaulinė radijo dažnių komponentų rinkos apimtis iki 2025 metų pasieks 45 milijardus JAV dolerių (rinkos tyrimų ataskaita, 2019). Šiuo metu „Sumitomo Chemical“, „Cree“ ir „Qorvo“ užima liūto dalį „GaN RF“ rinkos.

Antrajame aukcione „Seoul Semiconductor“ parduos daugiau nei 100 JAV, Europos, Kinijos, Japonijos ir Korėjos patentų, susijusių su didelės galios LED pakuotėmis ir pritaikomu apšvietimu. Didelės galios LED paketai yra plačiai naudojami išmaniuosiuose telefonuose ir automobiliuose, o pritaikomasis apšvietimas yra naudojamas išmaniųjų telefonų fotoaparatų objektyvuose, žibintuvėliuose ir automobilių priekiniuose žibintuose. Šie patentai yra keli pagrindiniai didelės galios LED lustų patentai. Didelės galios LED lustas gali realizuoti ploną ir lengvą objektyvo ir blykstės dizainą ir taip patenkinti įvairius rinkos išmaniųjų telefonų kamerų funkcinius reikalavimus.

„Seoul Semiconductor“ įkūrėjas Chung Hoonas Lee ir „SETi“ generalinis direktorius Chae Hon Kim teigė, kad kai kurios didelės įmonės neteisėtai įgijo mūsų komercines paslaptis kasinėdamos darbuotojus ar priimdamos nebrangius produktus, nepaisančius intelektinės nuosavybės teisių, kurie neigiamai paveikė šviesos diodą. industrija. . Todėl kai kuriuos patentus parduosime įmonėms, kurios tiesiogiai nekonkuruoja, ir aukciono pelną investuosime į naujų technologijų plėtrą ateityje.

Pastaraisiais metais Seoul Semiconductor inicijavo keletą patentų ieškinių visame pasaulyje. Tarp jų neseniai laimėtas patentų pažeidimo ieškinys LED įmonei „Everlight“ Vokietijoje, „Everlight“ prašo apeliacijos; JAV Teksaso teisme jis pateikė „Philips TV, pažeidžiančio bendrovės patentą“, pardavimą JAV kanalų platintojui „Fry's Electronics“ “ir laimėjo ieškinį; Vokietijoje pateikė didelę Europos elektronikos platinimo bendrovę„ Conrad Electronics “. patento pažeidimo byla dėl mobiliųjų telefonų foninio apšvietimo, ir nepadaryta jokios pažangos.