Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TCL patvirtina, kad CSOT 8.5 kartos atspausdinta OLED gamybos linija pradės veikti kitais metais

Remiantis ankstesnėmis ataskaitomis, CSOT 2021 m. Huangpu rajone, Guangdžou mieste, planuoja investuoti 46 milijardus juanių į spausdinimo ir valcavimo ekspozicijos mokslinių tyrimų ir plėtros bei gamybos bazės statybą. Šiandien TCL technologijų pirmininkas Li Dongshengas patvirtino, kad 8,5 kartos spausdinta OLED produkcija Linija Guangdžou pradės veikti kitais metais.

Kaip rašo „Financial Associated Press“, šį rytą vykusiame vidutinio laikotarpio rezultatų mainų susitikime „TCL Technology“ pirmininkas Li Dongshengas atskleidė, kad 8,5 kartos atspausdinta OLED gamybos linija Guangdžou pradės veikti kitais metais ir paprastai gamybos linija bus apšviesta 18 mėnesių. TCL taip pat teigė, kad tikimasi, jog gamybos linija taps pirmąja pasaulyje serijinės gamybos 8,5 kartos spausdinta OLED gamybos linija.

Laikoma, kad spausdinimo technologija yra veiksmingas būdas išspręsti aukštą OLED kainą ir gaminti didelio formato plokštes. O TCL daugiausiai dėmesio skyrė spausdintų OLED sričiai, bandydama konkuruoti su „Samsung“ ir LG didelio formato plokščių rinkoje. Anksčiau TCL CSOT pasirašė investicinį susitarimą su Japonijos JOLED, kad į pastarąjį būtų investuota 30 milijardų jenų (maždaug 2 milijardai juanių), siekiant plėtoti išsamų techninį bendradarbiavimą rašalinio spausdinimo OLED srityje.