Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taivano žiniasklaida: Sakoma, kad „Huawei“ reikalauja tiekimo grandinės, kad gamyklos būtų įkurtos žemyne? Tačiau atsakymas nebuvo toks, kokio tikėtasi

Gegužę JAV atnaujino savo „Huawei“ blokadą, ketindama atremti „Huawei“ pasaulinę lustų tiekimo grandinę. Anot „Taiwan Media Economic Daily“, naujas draudimas įsigalios rugsėjį. Siekiant sumažinti riziką sklando gandai, kad „Huawei“ paprašė tiekimo grandinių, tokių kaip pakavimas ir testavimas, ir PCB (spausdintinės plokštės), kad būtų įkurtos gamyklos žemyninėje Kinijoje, tačiau tiekimo grandinės atsakas nėra toks, kokio tikėtasi.

Pranešama, kad „Huawei“ tiekimo grandinės ir PCB plokštelių pakavimas ir testavimas jau turi gamybos pajėgumų žemyninėje Kinijoje. Atitinkami gamintojai mano, kad paslaugų teikimas vietoje žemyne ​​nėra problema, tačiau labiausiai nerimą kelia tai, kad „Huawei“ neturi lustų gamintojams, kurie galėtų išbandyti ar padidinti PCB naudojimą. Todėl išorinis pasaulis paprastai ramus dėl „Huawei“ reikalavimų, o reakcija nėra entuziastinga.

Ataskaitoje pažymėta, kad išskyrus TSMC sustabdytus „Huawei HiSilicons“ užsakymus nuo gegužės 15 d. Ir siuntų sąmatas iki rugsėjo vidurio, pagrindinių pakuočių ir bandymų gamyklų analizė antroje „HiSilicon“ dalyje turės realų poveikį draudimui, kol ketvirtąjį šių metų ketvirtį. pasirodyti. Nes, remiantis laiko skaičiavimais, užklijavimas ir bandymas bus atidėtas ketvirtadaliu, o poveikis galiausiai sumažės ketvirtąjį ketvirtį. Jei JAV neatsisakys draudimo, audroje dalyvaus ASE investicijų ir kontrolės dukteriniai silicio produktai, IC bandymo įmonė „Jingyuan Power“, „Silicon grid“ ir LCD tvarkyklės IC pakuočių gamykla „Zhibang“.

Atsakydami į tai, „Silicon Products“ ir KYEC pareiškė, kad nors tuo laikotarpiu bus susijusios Taivano mikroschemų gamyklos, kurios sumažins „HiSilicon“ mikroschemų tūrio riziką, jei JAV neatsisakys draudimo, nei „HiSilicon“, nei „TSMC“ to nepadarys. Kai bus rastas sprendimas, poveikis bus visiškai akivaizdus kitų metų pradžioje, todėl būtina atidžiai stebėti tolesnę situaciją.

Be to, PCB gamintojai „Huawei“ tiekimo grandinėje yra „Xinxing“, „Nandian“, „Jingshuo“ ir „Jianding“; vario folijos substrato gamintojai apima „Lianmao“ ir „Taiwan Optoelectronics“; o lanksčių plokščių gamintojai apima „Zhending-KY“ ir „Jialianyi“.

Tarp jų, „Xinxing“ nekomentuoja informacijos apie vieną klientą, tačiau bendrovė pabrėžė, kad ji daugiausia aptarnauja tarptautinius pirmosios pakopos klientus, o aukščiausios klasės gamybos pajėgumai ir investicijos Taivane nesikeis.