Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taivano žiniasklaida: MLCC lyderio „Yageo“ pasiūlymas išaugo 30%, tikimasi, kad pramonės pelnas ženkliai padidės

Remiantis Taivano žiniasklaidos pranešimu „Economic Daily“, dvi pagrindinės Taivano gamybos bazės - Suzhou ir Dongguan, pagrindinės pasyviųjų komponentų šalys, darbą atnaujino vasario 10 d.

Darbo atnaujinimo dieną pramonės grandinė pranešė, kad „Yageo“ planuoja padidinti varžų ir kondensatorių kainas kanalų pardavėjams ir EMS klientams. Pirmoji vidutinio augimo banga buvo apie 30%, o naujos kainos įsigalios nuo kovo 1 dienos. Kainų patikslinimo priežastis yra ta, kad atsargų lygis yra per žemas, o pasėlių norma nėra pilna.

Atnaujinus gamybą Sudžou ir Dongguano gamyklose, „Yageo“ daug dirba, kad padidintų pajėgumų panaudojimą, kad patenkintų paklausą. Yageo sakė, kad Sudžou ir Dongguano gamykloms buvo leista palaipsniui atnaujinti darbą vasario 10 d., Tačiau kadangi vietos valdžia šiuo metu įgyvendina uždarą valdymą ir griežtą srautų kontrolę, įdarbinimo procesas yra labai sudėtingas ir stengsis patenkinti klientų poreikius. Kalbant apie kainą, ją lemia rinkos pasiūla ir paklausa.

Pramonė atkreipė dėmesį, kad nuo praėjusių metų pabaigos „Yageo“ atsargų dienos sumažėjo iki maždaug 50 dienų. Palyginti su praėjusių metų pirmuoju pusmečiu, atsargų lygis sumažėjo daugiau nei perpus. Dabar nėra lengva išnaudoti pajėgumų, o paklausa yra didesnė už pasiūlą. Inventorizacijos dienos gali būti 45 dienas pasiekiančios įspėjamąjį vandens lygį, o esant atšiaurioms sąlygoms, antrojo ketvirčio pasyviųjų komponentų kainos ir toliau būna smulkios.

Anksčiau, pasak Jiwei.com, pramonės atstovai, tyrę atitinkamą tiekimo grandinę, nustatė, kad šiuo metu kanalų pardavėjų, elektroninių liejyklų paslaugų gamyklų (EMS) ir gamintojų atsargos yra žemos. Tikimasi, kad atsargų papildymas tęsis antrus metus šiais metais. Be to, 5G išmanieji telefonai turi stiprią traukos jėgą, todėl tikimasi, kad bendrosios paskirties MLCC kaina šiais metais padidės 30–50%.