Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Trečiojo ketvirčio netikrumas, didelis pasyviųjų komponentų gamintojas „Yageo“ optimistiškai vertina 5G infrastruktūros poreikius

Birželio 5 d. Didelis pasyviųjų komponentų gamintojas „Yageo“ surengė akcininkų susirinkimą. Žvelgdamas į ateitį, „Yageo“ pirmininkas Chenas Taimingas teigė, kad dėl COVID-19 epidemijos dabartinė trečiojo ketvirčio padėtis yra neaiški, tačiau tikimasi, kad „Yageo“ Jungtinės Valstijos į Guoju uždarbį įsijungs kaip tik liepos mėnesį. , taigi augimo tempą vis dar galima išlaikyti.

Tikėdamasis šių metų veiklos tikslų, Chenas Taimingas teigė, kad ir toliau plėtos investicijas Taivane, pozicionuodamas Taivaną kaip pasaulinį tyrimų ir plėtros centrą bei aukštos klasės produktų gamybos bazę, kad padidintų bendrovės tarptautinį konkurencingumą; ateityje „Yageo“ palaipsniui atitrūks nuo ankstesnio klestinčios dviračių pramonės verslo modelio ir pertvarkys Focus dėmesį į ateities technologijas, įskaitant nišines rinkas, tokias kaip 5G, automobilių elektroniką ir pramonės specifikacijas.

Chenas Taimingas mano, kad net jei „Huawei“ bus taikomos sankcijos, pagrindiniai gamintojai, tokie kaip ZTE, „Nokia“ ir „Ericsson“, toliau diegs 5G. Nors dėl epidemijos 5G infrastruktūra buvo atidėta, vyriausybės vis tiek užrakins 5G, kai atsigaus ekonomika. Kadangi pirmoje sėkmės bangoje daugiausia dėmesio skiriama 5G infrastruktūrai, jos paklausa neišnyks.

Šiais metais pasyviųjų komponentų gamyklos neišleido pranešimų apie kainų padidėjimą, todėl pirmą kartą išaugo žinios apie kainų kilimą. Paskirstymo ir EMS klientai pastebėjo nevienodą kainų augimą. Panašu, kad kainų padidėjimas tapo vienintele pramonės melodija. „Huaxin Branch“ yra vienintelis gamintojas, paskelbęs kainų nepadidėjimą, daugiausia dėmesio skirdamas rinkos dalies puolimo strategijai, taip pat laikomai pagrindine priemone susilpninti pelningumą.

Šiuo atžvilgiu Chenas Taimingas pabrėžė, kad dėl darbo trūkumo ir didėjančių darbo sąnaudų pirmąjį ketvirtį „Yageo“ per Kinijos Naujuosius metus mokėjo iki trijų kartų viršvalandžius. Todėl specifikacijos, turinčios aukštą techninį turinį, gerą paklausą ir kylančias sąnaudas, turi tinkamai atspindėti kainą. „Juju“ kaina nėra ypač didelė, be to, ji yra pakankamai konkurencinga daugelyje produktų, kitaip „Guoju“ neturės ryškios pajamos.

Chenas Taimingas nekomentavo pramonės strategijos patraukti rinkos dalį nekeldamas kainų, sakydamas, kad kiekviena įmonė turi skirtingą strategiją, nėra teisinga ar neteisinga, o „Yageo“ turi savo strategiją ir toną. Kalbant apie pramonę, ar ji užėmė rinkos dalį? Rezultatus galima pamatyti iš skaičių.

Dėl kitos kainos tendencijos Chenas Taimingas atkreipė dėmesį, kad kainą lemia rinkos pasiūla ir paklausa. „Yageo“ vidaus strategija, norėdama aptarnauti pasaulinius klientus, turi nustatyti saugų atsargų lygį. Anksčiau sveikos atsargų apyvartos dienos buvo apie 100–110 dienų. Jageo atstumas Vis dar yra sveiko vandens lygio laikotarpis. Nacionalinis milžinas ir toliau kels inventoriaus vandens lygį. Tik tada, kai atsargos taps sveikos būklės ir atsiras poreikis, ji galės reaguoti į klientų poreikius realiuoju laiku.