Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Energingai išdėstykite lustų ir ekranų lauką! Praėjusiais metais „Samsung“ moksliniams tyrimams ir plėtrai išleido 16,5 milijardo dolerių

Anot korėjiečių žiniasklaidos „Business Korea“, vakar paskelbtoje „Samsung“ metinėje finansinėje ataskaitoje (26) matyti, kad visos bendrovės išlaidos MTTP 2019 m. Sudarė 20,19 trilijono laimėjimų (apytiksliai 16,5 milijardo JAV dolerių), nes tai viršijo 20 trilijonų laimėtų rekordų pirmą kartą. Palyginti su praėjusių metų laikotarpiu, jis padidėjo 8,3%.

Dėl pernai sulėtėjusios puslaidininkių rinkos „Samsung“ pardavimai ir veiklos pelnas sumažėjo atitinkamai 5,5% ir 52,8%, tačiau investicijos į MTEP išaugo. Pranešama, kad MTTP išlaidos daugiausia naudojamos investicijoms į sistemos puslaidininkius ir kvantinius taškų rodmenis. Praėjusių metų balandį „Samsung“ pareiškė, kad iki 2030 m. Investuos 133 trilijonus laimėjimų (apie 109,29 milijardo JAV dolerių) į sisteminių puslaidininkių sritį ir taps ne pirmąja saugykla. Be to, praėjusių metų spalį „Samsung“ nusprendė investuoti 13 trilijonų laimėjimų (apie 10,68 milijardo JAV dolerių), kad pastatytų naują kvantinių taškų ekrano gamybos liniją, iš kurios 3,1 trilijono laimėtų (apie 2,5 milijardo JAV dolerių) bus panaudota plėtrai. naujos rodymo technologijos.

Tuo pat metu „Samsung“ teigė, kad dėl prastų rezultatų bendrovės mokesčių išlaidos pernai siekė 8,6 trilijonus laimėjimų (apytiksliai 7,1 milijardo JAV dolerių), ty 48,3% mažiau nei ankstesniais metais.