Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Koks yra „į duomenis orientuotas“ būdas „Intel“ atsakyti?

Kaip strategiškai dislokuoti įmones į duomenis orientuotoje eroje, kaip įsigilinti į duomenų vertę. Tai iššūkis, su kuriuo turi susidurti kiekvienas verslas. Rugpjūčio 6 d. „Intel“ Pekine surengė „Xeon Strong Scalable Platform“ vartotojo dalijimosi patirtimi susitikimą, kuriame pristatė „Intel“ strateginį mąstymą šiuo klausimu ir pasidalino juo per ketvirtąją paradigmą „Jinshanyun“, „Haixin Kejin“, „Ningde Times“ ir kitiems klientams. Geriausia praktika duomenų analizės, debesijos paslaugų, dirbtinio intelekto ir intelektualiosios gamybos srityse.

Pasak Kinijos „Intel Corporation Industry Solutions Group“ generalinės direktorės Liang Yali, į duomenis orientuoti pramonės pokyčiai vyksta. Visų pirma, per pastaruosius dvejus metus bendras pasaulyje pagamintų duomenų kiekis sudarė 90% visų iki šiol buvusių duomenų. Deja, iš tikrųjų analizuojama ir skelbiama tik nedidelė duomenų dalis. "Į duomenis orientuota erai, kaip greitai įgyti įžvalgų ir pasiekti vertės augimą, yra aktuali įmonių problema". Liang Yali sakė: „Intel“ yra įsipareigojusi kurti galingus, stabilius, patikimus ir efektyvius į duomenis orientuotus produktus. Derinkite, kad patenkintumėte įvairių pramonės šakų darbo krūvį ir taikymo scenarijus, padėdami įmonėms sustiprinti savo pagrindinius konkurencinius pranašumus ir suteikdami pertvarkai įtaką ir „Baibai pramonės modernizavimas“.

Liang Yali, Kinijos „Intel“ pramonės sprendimų grupės generalinė direktorė

„Intel“ pastatė trejetą moderniam duomenų centrui. Pirma, saugus duomenų skaičiavimas yra duomenų centro dėmesys. 2-osios kartos „Intel® Xeon®“ keičiamieji procesoriai yra sukurti duomenų centrų modernizavimo naujovėms, pagerinančioms įvairių infrastruktūros objektų, įmonių programų ir techninių skaičiavimo programų veikimo efektyvumą, kad būtų padidintos bendros nuosavybės išlaidos (TCO) ir pagerintas vartotojo produktyvumas. Palyginti su ankstesne karta, antrosios kartos „Xeon“ procesoriais sukurtos sistemos orientuojasi į judresnių paslaugų ir proveržio galimybių kūrimą.

Antra, duomenų centrams reikia didesnių duomenų saugojimo galimybių. Čia naudinga „AuroraTM“ technologija. „Intel® AoTengTM“ duomenų centro klasės nuolatinė atmintis - tai precedento neturinčiu būdu suderinta didelė talpa, ekonomiškumas ir patvarumas, kad būtų sumažintas didelis duomenų kaupimo vėlavimas iš sistemos saugojimo.

Galiausiai, duomenų centrams reikalingas greitesnis duomenų perdavimas. Dėl šios priežasties „Intel“ teikia daugybę silicio fotonų atvaizduojamų technologijų, kurios gali labai pagerinti duomenų perdavimo pajėgumus ir išspręsti perdavimo kliūtį.

Liang Yali padarė išvadą: "„ Intel “į duomenis orientuota gaminio technologija yra skirta padėti įmonėms pasiekti greitesnį duomenų perdavimą, stipresnį saugojimą ir didesnį apdorojimą, paremtą optimizuotais sprendimais, tokiu būdu įgyjant duomenų įžvalgų, sukuriant verslo vertę ir pasiekiant„ Upgrade “.

Konferencijoje „Ketvirtosios paradigmos“ vadovai ir Jinshano Cloud'ai pristatė, kaip sukurti antrosios kartos „Intel Xeon“ keičiamąjį procesorių ir „Intel AoTeng“ duomenų centro atminties bei saugojimo sprendimus, paremtus verslo klasės AI programinės ir aparatinės įrangos integravimo sistema. Neapdoroti metalo gaminiai, siekiant patenkinti kelių scenarijų naudojimo poreikius ir optimizuoti išteklių paskirstymą.

Dėl ketvirtosios paradigmos savarankiškai sukurtos programinės ir aparatinės įrangos integracijos PG integravimo sistemos „SageOne“ dėl suderinamos „Intel Xeon“ platformos ir „Intel AoTeng“ nuolatinės atminties derinio, našumas gerokai pranoksta bendrą pramonės struktūrą. „Jinshan Cloud“ sukūrė paskirstytą įdiegtą klasterį. Remiantis „Intel Xeon Gold“ procesoriumi ir nuolatine „AoTeng“ atmintimi, diegimo greitį galima padidinti iki 20 minučių, kad būtų atlikta 1000 fizinių mašinų automatinio diegimo sistemų užduotis.

Tuo pačiu laikotarpiu Ningde eros ir Haixin Kejin atstovai taip pat pasidalino savo atitinkamomis bylomis. Gamybos linija Ningde epochoje buvo smarkiai sunerimusi dėl foninės sistemos. Pakeitus produktus, kurių pagrindą sudaro „Intel Xeon“ keičiama platforma, prastovos langas buvo sutrumpintas dvigubai daugiau duomenų. Haixinas Kejinas naudoja „Intel Xeon Gold 6240“ procesorių ir „Intel AoTeng“ nuolatinės atminties derinį, todėl jo sprendimas labiau tinka tokiems scenarijams, kaip antai delno atspaudų funkcijų atpažinimas, turintis didelę duomenų bazės talpą ir kelis kartus kaupiantis pirštų atspaudus.

Verta paminėti, kad konferencijoje taip pat dalyvavo „Dell“, „Xinhua San“, „Huawei“, „Inspur“, „Lenovo“, „Zhongke Shuguang“, „ZTE“ ir kitų kompanijų atstovai, norėdami liudyti ir klausytis „Intel“ į duomenis orientuoto produktų portfelio, kad reklamuotų pramonę. Naujovės, paspartinkite puikios skaitmeninės ekonomikos praktiką.