Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Yageo“ investuoja daugiau nei 10 milijardų JAV dolerių, tikimasi, kad Taivano gamyklos turės naudos

Anot „Taiwan Media Economic Daily“, pasyviųjų komponentų gamintojas „Yageo“ planuoja investuoti 10 milijardų JAV dolerių (apie 2,311 milijardo RMB), kad galėtų išplėsti aukščiausios klasės produktus, tokius kaip pramoninės transporto priemonės. Pramonės atstovai atkreipė dėmesį į tai, kad tikimasi, jog automatizavimo įrangos gamykla „Wanrun“ iš to naudos, o pirmojo ketvirčio operacija bus „žema“.

Pranešama, kad „Yageo“ gamybos pajėgumai yra apie 50%. Tačiau siekdamas patenkinti rinkos paklausą ir patenkinti naująją 5G ir automobilių elektronikos erą, „Yageo“ nusprendė toliau plėsti savo tyrimų ir plėtros bei gamybos bazę Taivane, Kinijoje, kad užtikrintų ilgalaikį augimo tempą.

Tikimasi, kad kaip „Yageo“ tiekėjas, įrangos gamintojas „Wanrun“ naudos rinkos optimizmą. Be to, Wanrun anksčiau atskleidė, kad pasyviųjų komponentų klientai planavo išplėsti gamybą ir pradėjo atnaujinti užsakymus.

Tačiau dėl rinkos spekuliacijų Wanrun nelinkęs per daug komentuoti. Tačiau Wanrun vis tiek teigė, kad daugelis pasyviųjų komponentų klientų išplėtė 5G mobiliųjų telefonų produktų gamybą ir jau pradėjo pirmąją įrangos pirkimo užsakymų bangą. „Wanrun“ užsakymai klesti, ir pasirodyti reikia tik nuo 1 iki 2 mėnesių. Dabar spektaklis.

Fermentuojantis tradiciniu ne sezono metu, kartu su tuo, kad neatsižvelgiama į klientų pasyvių komponentų užsakymus, „Wanrun“ pajamos praėjusių metų gruodį sumažėjo iki 55,57 mln. USD, ty per metus sumažėjo 35,62%. Pramonės žmonės prognozuoja, kad praėjusių metų gruodį operacija turėtų būti skirta „Wanrun“, o pirmojo šių metų ketvirčio rezultatai bus žemiausi.