Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Manoma, kad „AMD“ procesorių dalis metų pabaigoje pasieks daugiau nei 30%: tai yra didžiausia vertė per 10 metų

AMD procesoriai jau įgijo daugiau nei „Intel“ pardavimų dalis keliose „pasidaryk pats“ rinkose, tačiau žvelgdamas į pasaulinę x86 rinką, „Intel“ vis dar išlaiko beveik 80% rinkos dalį.

Tačiau šių metų pabaigoje padėtis vėl pasikeis.

Anot analitikų, „AMD“ dalis PCDIY procesorių rinkoje savo maksimumą pasieks per 10 metų ir, tikimasi, viršys 30%.

Šiuo metu „AMD“ 7 nm produktų linija buvo visiškai pražydusi, „Ruilong 3000“ procesorius pirmavo, pagrindinėje vietoje buvo „RadeonRX5700“ vaizdo plokštė, pagrindinė „PCIe4.0 X570“ pagrindinė plokštė, skirta suteikti daugiau žaidimų entuziastams.

Be to, anksčiau buvo pranešta, kad spalio mėn. AMD gali turėti trečiosios kartos srieginių procesorių su daugiausiai 48 ar net 64 branduoliais. Be to, CES kitų metų sausį, 7 nm mobiliosios platformos procesorius ar APU taip pat turi labai didelę oficialaus debiuto tikimybę.