Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Apple“ pavasario konferencijos kintamieji? Pranešama, kad „TSMC AirPods“ lustas buvo priverstinai sumažintas

Kaip skelbia „Economic Daily“, neseniai pasklido gandai, kad „Apple“ pavasario konferencija buvo atidėta ar pakeista į internetinę. Po to, kai užsienio investicijos sumažino „iPhone“ pardavimo prognozę, pramonės atstovai gandai, kad „Apple“ sumažins „TSMC AirPods“ lustų užsakymų skaičių, tai yra nuo pradinio 1,2. Milijardų skaičius buvo sumažintas iki 90 milijonų.

Paprastai „Apple Corporation“ kiekvienų metų kovo pabaigoje rengia pavasario produktų konferenciją. Rinka tikisi, kad „Apple“ šiais metais išleis „iPhone SE 2“, naująjį „iPad Pro“ ir naujos kartos „AirPods“. Tačiau Jungtinėse Amerikos Valstijose pasklidus naujos vainikėlio pneumonijos epidemijai, net Europos darbuotojai pranešė apie patvirtintus atvejus. „Macworld“, užsienio žiniasklaida, kurios specializacija yra „Apple“, citavo šaltinius, teigiančius, kad „Apple“ yra susirūpinusi dėl epidemijos, turinčios įtakos pavasario produktų išleidimo veiklai, plitimo. Todėl labai tikėtina, kad įvyks pokyčiai.

Kita vertus, jokios naujienos apie tai, kad „Apple“ pakeitė konferencijos laiką ar formą, „Apple“ nepatvirtino.

Reikėtų pažymėti, kad remiantis naujausiais Kinijos informacijos ir komunikacijos technologijų akademijos paskelbtais duomenimis, vasario mėn. „Apple“ „iPhone“ siuntų Kinijoje buvo tik 494 000 vienetų - staigiai sumažėjo 60% nuo 1,27 milijono vienetų per tą patį laikotarpį. praeitais metais.

Dėl staigaus „iPhone“ pardavimų sumažėjimo ir kintamųjų pasirodymo pavasario konferencijoje pramonės žmonės pradėjo nerimauti, kad visada parduodamos „AirPods“ siuntos taip pat gali turėti kintamuosius. Ataskaitoje pažymėta, kad „Apple“ nerimauja, kad epidemijos plitimas turės įtakos ekonominei veiklai visame pasaulyje, o tai netiesiogiai paveiks produktų pardavimą ir kad jos tiekimo grandinė negali būti iki galo parengta ir surinkta. 90 milijonų.

Tuo pat metu pramonės atstovai taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad ir toliau naudinga 5G paklausa, ypač mobiliųjų telefonų pramonė šiais metais vis dar gali išlaikyti aukštą augimą. Jei epidemiją bus galima suvaldyti iki kovo pabaigos, tikimasi, kad „AirPods“ užsakymų taisymas yra tik trumpalaikis reiškinys, nedarantis jokios įtakos TSMC veiklai.