Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Tikimasi įsitraukti į 5G „iPhone“ tiekimo grandinę! ASE Investment Control rugpjūtį masiškai gamins „AiP“ produktus

Remiantis Taivano žiniasklaidos centrinės naujienų agentūros duomenimis, pramonės viešai skelbiami duomenys rodo, kad rugpjūčio mėn. Puslaidininkių pakuočių ir bandymų bendrovė „ASE“ kontroliuos masinę antenų pakuotės (AiP) produktų gamybą, kuri gali supjaustyti 5G „iPhone“ tiekimo grandinės versiją, palaikančią milimetro bangą.

Pramonė atkreipė dėmesį į tai, kad dėl COVID-19 epidemijos poveikio „iPhone“ palaikanti 5G milimetro banga bus atidėta iki šių metų gruodžio. Tuo pat metu „ASE Investment“ toliau išdėsto antenos modulių paketus, reikalingus sub-6GHz ir milimetrinių bangų juostoms, ir tikimasi, kad jie bus supjaustyti į 5G „iPhone“ tiekimo grandinės versiją, ir manoma, kad kiekviena nauja mašina būti aprūpinti 3 AiP modeliais.

Be to, pramonės viešai skelbiami skaičiavimai rodo, kad ASE „AiP“ siuntos šiemet pasieks nuo 45 iki 50 milijonų, o tai atspindės antrąjį metų pusmetį.

Pranešama, kad ASE grynasis šių metų pirmojo ketvirčio pelnas po mokesčių sudarė 3,899 milijardo TWD (tas pats žemiau), ty 91% daugiau nei per tą patį praėjusių metų laikotarpį, o grynasis pelnas vienai akcijai atskaičius mokesčius buvo 0,92 juanių. Pramonės atstovai pabrėžė, kad ASE pirmojo ketvirčio pelnas nuo įkūrimo buvo vieno ketvirčio aukštas.

Kalbant apie antrojo ketvirčio rezultatus, pramonės atstovai teigė, kad per ketvirtį tikimasi padidinti 6–9%, o bendrasis pelno skirtumas gali siekti nuo 17,5% iki 17,7%, o vieno ketvirčio pelnas gali priartėti prie 5 milijardų JAV dolerių.