Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Užsienio investuotojai skaičiuoja, kad „Intel“ 5 nm užsakymai bus perduoti iš anksto, TSMC: Nekomentuokite ataskaitos turinio

Pasak „Taiwan Media Economic Daily News“, „JPMorgan Chase“ neseniai paskelbė pranešimą, kad „Intel“ pradėjo perduoti masinę 5 nm procesorių gamybą. Tikimasi, kad TSMC užsakymus gaus 2022 m. Pirmąjį pusmetį - nuo šešių mėnesių iki vienerių metų anksčiau nei rinkos lūkesčiai. Šiuo atžvilgiu TSMC teigė, kad nekomentuos ataskaitos turinio.

Pranešama, kad „JPMorgan Chase“ ataskaitoje taip pat pažymėta, kad prieš masinę „Intel“ 5 nm lustų gamybą TSMC turi galimybę pirmiausia laimėti „Intel“ Xe GPU ir lustų rinkinius, naudodamas tas pačias pažangias 7 nm ir 6 nm technologijas.

Tuo pačiu metu, nors dėl „Huawei“ draudimo „MediaTek“ ir „Novatek“ sumažino užsakymus, bendra puslaidininkių paklausa išlieka sveika. Padedant pagrindiniams klientams, tokiems kaip „Nvidia“, AMD, „Apple“ ir „Qualcomm“, TSMC užsakymai vis dar yra pilni. Tikimasi, kad TSMC bus ketvirtajame ketvirtyje. Pajamos išliks stabilios trečiojo ketvirčio piko metu, tam įtakos neturės atsargų koregavimas. Be to, TSMC pajamos nuo 2020 iki 2022 metų kasmet didės ir pasieks aukščiausią tašką 2022 metais.

Rinkos tyrimų agentūros „IC insights“ paskelbta ataskaita rodo, kad tikimasi, jog TSMC pardavimai 2H20 / 1H20 padidės 8%, o metinis augimo tempas sieks 24%. Trečiąjį ketvirtį mokslinių tyrimų įstaigos tikisi, kad TSMC pajamos ir toliau augs kasmet. Jie tikisi pasiekti 11,35 milijardo JAV dolerių, o tai padidės 1,95 milijardo JAV dolerių, palyginti su praėjusių metų trečiojo ketvirčio 9,4 milijardo JAV dolerių, ty 20,7%.