Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad „iPhone 9“ atnaujinama gamyba: protrūkis paveikia dalių tiekimą, išleiskite kuo greičiau balandžio pabaigoje

Kovo 23 d. Naujiena, remiantis užsienio žiniasklaidos pranešimais, „Apple“ atnaujino pigių naujų „iPhone“ (oficialus pavadinimas gali būti pavadintas „iPhone9“) gamybą. Anksčiau ji buvo sustabdžiusi gamybą dėl protrūkio, o padėtis dabar šiek tiek palengvėjo, todėl jie vėl skatina projektą.

Ataskaitoje minima, kad po masinės „iPhone9“ gamybos dabartinis projektas vyksta gana sklandžiai. Vis dėlto, nors „Foxconn“ ir kitos Kinijos liejyklos atgauna gamybos pajėgumus, epidemija paveikė „Apple“ tiekimo grandinę, dėl kurios kai kuriems „iPhone9“ komponentams trūko trūkumų. Kartu su partneriais ji bando perkelti dalių ir komponentų gamybą į Kiniją.

Ar galėtumėte nusipirkti už mažiau nei 3000 juanių?
Pramonės grandinės šaltiniai atskleidė, kad „iPhone 9“ tikimasi išleisti kuo greičiau balandžio pabaigoje. Jo aparatinės įrangos kodas yra „D79ap“, kuris iš esmės yra panašus į „iPhone 8“, tačiau savo išvaizda perkels „Apple“ logotipą į galinę dalį.

Būsimam nebrangiam naujam „iPhone“ daugelis kūrėjų atrado „iPhone9“ egzistavimą iš „Apple“ „iOS14“ sistemos šaltinio kodo. Apibendrinant esamą ekspoziciją, „iPhoneSE2“ / „iPhone9“ dizainas bus panašus į „iPhone8“ su storesniais viršutiniais ir apatiniais skydeliais bei „TouchID“, aprūpintas tuo pačiu A13 lustu kaip ir „iPhone11“ bei „11Pro“, o tuo pačiu atnaujintas iki 3GBRAM, kuris vis dar yra 12 milijonų pikselių gale. Viena kamera su 64 GB ir 128 GB atminties versijomis, teikiančiomis pilkos, baltos ir raudonos spalvų erdvėje galimybes. Norint kontroliuoti išlaidas, 3DTouch modulis buvo pašalintas.

Kai kurie „Apple“ viešai neatskleista informacija, kad artėjančio „iPhoneSE2“ (kuris galutiniame pavadinime gali būti pavadintas „iPhone9“) kaina vis dar prasideda nuo 399 USD, nes „Apple“ nori, kad ji atsiųstų kuo daugiau žmonių, kad padidintų 2020 m. „IPhone“. Bendras vežimas, todėl labai svarbu.

Prieš tai žinomo analitiko Guo Mingxuano pranešime taip pat buvo paminėta, kad „iPhone 9“ kaina prasideda nuo 399 JAV dolerių, tai yra apie 2800 juanių.

„Apple“ „iPhone9“ bus labai svarbus naujas įrenginys šiais metais. Tai pritrauks daugybę senų vartotojų pakeisti jį naujais. Šiems vartotojams svarbiausias dalykas yra santykinai gera kainos ir kokybės santykis. Tai yra svarbiau nei tai, ar jis palaiko 5G. „Apple“ taip pat tikisi, kad ji išlaikys senus klientus ir vairuos bendras „iPhone“ siuntas.

Medžiagų trūkumas turi apriboti pirkimus, kada nežinoma
Praėjusią savaitę dėl ribotų „iPhone“ gamybos pajėgumų „Apple“ pakoregavo oficialias kelių šalių svetaines, kad apribotų „iPhone“ telefonų skaičių, kurį klientai gali įsigyti savo internetinėse parduotuvėse. Kiekvienas asmuo gali nusipirkti tik du mobiliuosius telefonus.

Aukščiau pateikti patikslinimai galioja perkant daugelį šalių ir regionų, įskaitant JAV ir Kiniją. Tokį pranešimą pamatysite „iPhone“ sąraše oficialioje svetainėje, o „Apple“ informuoja vartotojus, kad užsakant galima įsigyti tik du telefonus. Pranešama, kad paskutinį kartą „Apple“ tai padarė 2007 m., Kai ką tik buvo paleistas „iPhone“, bendrovė apribojo pirkimus siekdama užkirsti kelią žmonėms perparduoti „iPhone“.

Pirkimo apribojimas atsiranda tuo metu, kai „Apple“ reaguoja į naujų koronavirusų įtaką pardavimo duomenims. Pagrindinės tokio poveikio priežastys yra tiekimo grandinės sutrikimai ir silpna vartotojų paklausa.

„IPhone“ gamybos pajėgumų atnaujinimas „Apple“ teigė, kad tai priklauso nuo epidemijos tendencijų. Dabartinė padėtis yra tokia, kad dėl epidemijos gamyba Pietų Korėjoje, Japonijoje, JAV, Vokietijoje ir kitose šalyse sustojo ties stagnacija, o didelę įtaką padarė ir pasaulinė „Apple“ pramonės grandinė, dėl kurios buvo tiekiami kai kurie pagrindiniai komponentai. naudojamas „iPhone“. Liejyklos neturi galimybės gaminti daugiau mašinų.

LGD dukterinė įmonė „LGInnotek“ yra pagrindinis „Apple“ aukščiausios klasės fotoaparatų modulių tiekėjas. Ilgą laiką „LG Innotek“ laimėjo daugiausiai „iPhone“ serijos aukščiausios klasės fotoaparatų modulių užsakymų. Be to, „Apple“ taip pat tiekia lustus iš ST Italijos gamyklos. Dėl dabartinio protrūkio šios gamyklos buvo uždarytos.

Dėl pasaulinės tiekimo grandinės dilemos „Apple“ sunku per trumpą laiką išspręsti tiekimo problemą, jau neminint to, kad daugelis pasaulio šalių taip pat yra įgyvendinusios griežtą logistikos gabenimo Kinijoje ir Pietų Korėjoje kontrolę. Per trumpą laiką jie nori panaikinti įėjimo ir išėjimo gynybos linijas, skirtas personalui ir medžiagoms. Dėl sunkumų.

Ankstesniame interviu Cook teigė interviu: "Kalbant apie tiekėjus," iPhone "yra gaminamas visame pasaulyje, o pagrindiniai komponentai yra iš JAV ir Kinijos. Mes iš naujo atidarėme savo gamyklas Kinijoje. Darbo sąlygos. Šios gamyklos. šiuo metu yra ant kalno, norėdami grįžti į normalias sąlygas “.

Pramonės analitikai atvirai teigė, kad nors „Foxconn“ gamybos pajėgumai negrįžo iki ikididemijos lygio, tai neriboja „iPhone“ pirkimo. Pagrindinių „iPhone“ komponentų trūkumas „Apple“ kol kas negalėjo to išspręsti. Tai gana saugus požiūris.