Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Visuotiniai subrangos ir testavimo įmonių duomenų bazės atnaujinimai, skirti išplėsti puslaidininkių testavimo diapazoną

Kaip praneša Taivano žiniasklaidos ekonomikos dienraštis, SEMI tarptautinė puslaidininkių pramonės asociacija ir „TechSearch International“ šiandien (21-oji) paskelbė naują „Visuotinės OSAT gamybos svetainių duomenų bazės“ versiją.

Naujoji „Global Subcontracting and Testing Factory“ duomenų bazės versija išplečia puslaidininkių testavimo sritį ir atnaujina gamyklos proceso galimybes ir paslaugų turinį.

Naujausioje duomenų bazėje buvo atnaujinta daugiau nei 80 projektų, apimančių pakavimo technologijas, gaminių profesionalias programas, nuosavybės teises / naujus akcininkus ir kt .; buvo pridėta daugiau nei 30 bandomųjų augalų; bendras stebimų gamyklų skaičius pasiekė 360, tai padėjo puslaidininkių pramonei įsisavinti pasaulinį testavimą. Pramonės paslaugų projekto informacija patenkina tiekimo grandinės valdymo poreikius.

Pasaulinė užsakomųjų paslaugų paketų bandymo duomenų bazė yra vienintelė pagal subrangos sutartis sudarytų paketų bandymų duomenų bazė rinkoje. Puslaidininkių pramonės gamintojams siūlomų pakuočių tikrinimo paslaugų teikimo stebėjimas yra nepakeičiama verslo priemonė.

Pasaulinė užsakomųjų paslaugų paketų bandymo įrenginių duomenų bazė rodo, kad vielinių obligacijų paketai vis dar yra didžiausia vidinių sujungimų technologija, tačiau taip pat buvo pastebėtos pažangios pakavimo technologijos (įskaitant išklotines, vaflinio lygio pakuotes (vaflinio lygio pakuotės) ir „flip-chip“ surinkimas ir kt.) reikšmingas augimas; Tikimasi, kad kalbant apie programas, mobilieji įrenginiai, didelio našumo skaičiavimo (HPC) ir 5G technologijos ir toliau skatins naujoves OSAT pramonėje.

Cao Shilun, „SEMI Taiwan“ prezidentas, atkreipė dėmesį į tai, kad remiantis duomenų bazės duomenimis, puslaidininkių pakavimo ir testavimo paslaugų teikėjų investicijos į pažangias pakavimo technologijas ir 5G aplikacijų mikroschemų testavimo galimybes kasmet didėjo.

Atsižvelgiant į tai, pasaulinė užsakomųjų paslaugų paketų bandymų įrenginių duomenų bazė, sujungta su SEMI ir „TechSearch International“ duomenimis, apima 20 geriausių pasaulio užsakomųjų paslaugų gamintojų 2017 ir 2018 metų pajamų palyginimą, taip pat OSAT gamyklos įrengimus ir technologijas. Paslaugos apimtis.

Pranešama, kad duomenų bazėje pateiktas gamyklų, esančių pasaulio užsakomųjų pakavimo ir bandymo gamyklų žemyninėje Kinijoje, Taivane, Korėjoje, Japonijoje, Pietryčių Azijoje, Europoje ir Amerikoje, sąrašas.

Ataskaitoje nurodoma esamos gamyklos vieta, kiekvienos gamyklos technologija ir galimybės, tiekėjo teikiamos pakavimo paslaugos ir planuojamos ar statomos supakuotos bandomosios gamyklos vieta.

Pakavimo technologija gali tiesiogiai paveikti lusto našumą, išeigą ir sąnaudas. Norint suprasti susijusios pakuočių tikrinimo technologijos plėtrą, būtina suprasti tiekėjų teikiamas paslaugas įvairiuose regionuose. Taigi ataskaitoje daugiausia dėmesio skiriama tam, kad duomenų bazė apimtų daugiau nei 120 kompanijų ir 360 augalų visame pasaulyje; testavimo technologija, teikiama daugiau nei 200 gamyklų įrenginių; ir švino rėmo ŠSD, kuriuos teikia daugiau nei 90 augalų.

SEMI pažymėjo, kad visas medžiagas pasaulinėje užsakomųjų tyrimų paslaugų duomenų bazėje surinko SEMI ir „TechSearch International“. Ataskaitų teikimo įgaliojimai yra suskirstyti į vieną ir kelis kartus.