Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Baigta statyti „Globalwafers Korea“ antrinė gamykla, pasirodė Pietų Korėjos prezidentas Moon Jae-inas

Silikoninių vaflių gamintojo „Global Wafers“ antrinė įmonė „MMC Korea Company“ (MKC) 22-ąją dieną Tianan mieste, Pietų Korėjoje, surengė antrąją gamyklos užbaigimo ceremoniją. Pirmininkas Xu Xiulan teigė, kad MKC Nr. 2 yra naujas orientyras į „GlobalWafers“ į ateitį orientuotų technologijų ir operacijų augimą ir gali stabiliai pateikti pažangias specifikacijas. Vafliai padeda įmonei veikti. Konferencijos vietoje taip pat pasirodė Pietų Korėjos prezidentas Moon Jae-inas.

Xu Xiulan teigė, kad antroji gamykla gali būti baigta statyti šiais metais, visa tai reiškia stiprus Korėjos vyriausybės palaikymas ir klientų pasitikėjimas. Ateityje naujojoje gamykloje pagrindinis dėmesys bus skiriamas labai automatizuotam 12 colių plokštelių gaminimui, kurių mėnesinė talpa bus apie 176 000 plokštelių.

Be Moon Jae-ino, renginyje taip pat dalyvauja vyriausybės pareigūnai, parlamentarai ir vietos valdžios atstovai prekybos, pramonės, energetikos, mokslo, informacijos ir ryšių technologijų bei kitų departamentų vadovai. Suprantama, kad Moon Jae-inas apsilankė MKC fab ir pasakė kalbą ceremonijoje. Vykdydamas veiksmus ir bendrai liudydamas apie „GlobalWafers Korea MKC Second Factory“ pabaigą, Xu Xiulanas jam ypač padėkojo ir išreiškė savo šlovę.

„GlobalWafers“ grupė yra paskirstyta visame pasaulyje. „MKC“ yra 100% „GlobalWafers“ investicinė dukterinė įmonė ir labai svarbus tyrimų ir plėtros bei gamybos centras Šiaurės Rytų Azijoje. Per pastaruosius 30 metų MKC ir toliau daug dėmesio skyrė aukštos kokybės 8 colių, pažangių 12 colių plokštelių gamybai ir pardavimui, užmezgė ilgalaikius stabilius ryšius su pagrindiniais tarptautiniais klientais.

Anot „GlobalWafers“, „MKC II“ yra pažangiausia išmanioji gamykla, teikianti klientams stabilią silicio drožlių kokybę ir kiekį per modernią automatizuotą gamybą. Gamykla patenkina dabartinių strateginių partnerių poreikius ir kartu tenkina galimus pažangių technologijų pateiktus užsakymus. Padės „GlobalWafers“ įnešti daugiau esminių indėlių ir eksploatuoti kinetinę energiją.