Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Huahong“ 2019 m. Pajamų inovacija siekia 932,6 mln. JAV dolerių, o „Wuxi“ gamykla pasiekia 7,4 mln.

2020 m. Vasario 13 d. „Hua Hong Semiconductor Co., Ltd.“ (Honkongo vertybinių popierių birža: 1347), pasaulyje pirmaujanti unikalių technologijų grynų vaflių liejykla, šiandien paskelbė, kad nuo 2019 m. Gruodžio mėn. Išsamūs trijų mėnesių, pasibaigusių 31-ą, veiklos rezultatai.

Pagrindiniai 2019 m. Ketvirtojo ketvirčio finansiniai rodikliai (neaudituota)

Pardavimų pajamos buvo 242,8 mln. JAV dolerių, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu per metus, palyginti su 2006 m. Laikotarpiu, sumažėjo 2,5%, o per mėnesį - 1,6%.

Bendrojo pelno marža buvo 27,2%, sumažėjo 6,8 procentinio punkto ir, palyginti su atitinkamu mėnesiu, 3,8 procentinio punkto.

Laikotarpio pelnas buvo 14 mln. USD, palyginti su 48,6 mln. USD tuo pačiu laikotarpiu pernai ir 44,4 mln. USD ankstesniu ketvirčiu.

Patronuojančios įmonės savininkams priskiriamas pelnas buvo 26,2 mln. USD, palyginti su 49 mln. USD tuo pačiu laikotarpiu pernai ir 45,2 mln. USD ankstesniu ketvirčiu.

Pagrindinis pelnas vienai akcijai buvo 0,020 USD, palyginti su 0,042 USD tuo pačiu laikotarpiu pernai ir 0,035 USD ankstesniu ketvirčiu.

Grynojo turto grąža (metinė) 4,8%.

Pagrindiniai 2019 m. Finansiniai rodikliai (neaudituoti)

Pardavimų pajamos pasiekė rekordinę aukštį ir siekė 932,6 mln. JAV dolerių, ty 0,2% daugiau nei praėjusiais metais.

Bendrojo pelno marža buvo 30,3%, ty 3,1 procentinio punkto mažesnė nei praėjusiais metais.

Metų pelnas buvo 155 mln. USD, palyginti su 185,6 mln. USD už ankstesnius metus.

Patronuojančios bendrovės savininkams priskiriamas pelnas buvo 162,2 mln. USD, palyginti su 183,2 mln. USD ankstesniais metais.

Pagrindinis pelnas vienai akcijai buvo 0,126 USD, palyginti su 0,171 USD pernai.

Grynojo turto grąža buvo 7,4%.

Pirmojo 2020 m. Ketvirčio gairės

Mes tikimės, kad pardavimai sudarys apie 200 milijonų dolerių.

Mes tikimės, kad bendrosios maržos bus nuo 21% iki 23%.

Dividendų paskirstymas 2019 m

Bendrovė nuspręs dėl 2019 fiskalinių metų dividendų paskirstymo plano metiniame susirinkime, įvyksiančiame 2020 m. Gegužės mėn.

Prezidento pranešimas

Tang Junjun, bendrovės prezidentas ir vykdomasis direktorius, pakomentavo ketvirtojo ketvirčio rezultatus:

"Aš džiaugiuosi galėdamas pasidalinti su jumis 2019 m. Ketvirtojo ketvirčio rezultatais. Kaip žinote, bendrovės vadovybė nustatė labai sudėtingą 242 mln. USD pardavimo tikslą ketvirtajam ketvirčiui. Mes žinome, kad tai yra sunki užduotis. Tiesą sakant, Bendrovės ketvirtojo ketvirčio pardavimo pajamos siekė 242,8 mln. JAV dolerių, tai yra nuoširdaus mūsų komandos bendradarbiavimo ir suderintų pastangų sudėtingoje rinkos aplinkoje rezultatas. Svarbiausia, kad naujoji „Wuxi“ 12 colių gamybos linija pasiekė planuojamą USD siuntą. 7,4 mln., O tai turi didelę reikšmę įmonės plėtrai ateityje. Bendrasis ketvirčio pelno skirtumas buvo 27,2 proc. Bendrojo pelno maržos sumažėjimą daugiausia lėmė sumažėjęs pajėgumų panaudojimas ir padidėjusios personalo išlaidos. Mes labai didžiuojamės oficialios produkcijos ketvirtąjį ketvirtį “.

„Dabartinėje augančioje 5G išmaniųjų telefonų rinkoje bendrovė šiuo metu teikia 8 colių platformos įterptąją„ flash “atmintį, diskrečius energijos šaltinius, RF-SOI ir energijos valdymo techninę paramą daugeliui geriausių klientų namie ir užsienyje. Mūsų technologijos tyrimai ir plėtra Komanda, kaip visada, pasikrauna augančios 5G išmaniųjų telefonų rinkos ir kuria pažangias technologijas susijusiems gaminiams, kurie šiais metais bus pradėti gaminti 12 colių gamykloje Wuxi mieste. Mes pamatėme, kad šioje naujoje produkcijoje gaminami įvairūs produktai. Didelės galimybės, tokios kaip intelektualiųjų kortelių lustai, MCU, galios diskrečiai, CIS, logika ir RF lustai. Klientai tuo labai domisi. Bendrovės vadovybei dabartinis prioritetas yra užtikrinti, kad 12 colių gamybos linija galėtų būti baigta. kilimas sklandžiai ir greitai. Padidinkite apimtį ir kuo greičiau prisidėkite prie įmonės pajamų ir pelno augimo. "

„2019 metai yra puikūs metai„ Hua Hong Semiconductor “. Ponas Tangas pakomentavo bendrovės metinius veiklos rezultatus. „Puslaidininkių pramonės aplinka 2019 m. Yra kupina iššūkių. Bendrovė ne tik sukūrė modernią 12 colių gamybos liniją, bet ir visi jos veiklos rezultatai buvo labai stiprūs ir puikūs. Aš tuo labai didžiuojuosi. Amerikos puslaidininkių pramonės asociacijos analizė, pasaulinė puslaidininkių rinka 2019 m. nukrito 12%, tačiau visos mūsų įmonės pardavimo pajamos siekė 932,6 mln. USD, ty 0,2% daugiau nei pernai. Nepaprastas pajamas daugiausia lėmė padidėjusi MCU, super sankryžų, IGBT ir bendrųjų MOSFET produktų paklausa, ypač Kinijoje, likusioje Azijos dalyje ir Europoje. Bendrasis pelno skirtumas buvo 30,3%, ty 3,1 procentinio punkto mažesnis nei praėjusiais metais, daugiausia dėl mažesnis pajėgumų panaudojimas, didesnės personalo išlaidos ir didesnės žaliavų vieneto išlaidos, kurias iš dalies kompensavo aukštesnės vidutinės pardavimo kainos. Grynasis pelnas - 16,6%. "

Ponas Tangas padarė išvadą: "Aš esu labai pagerbtas, kad galėjau vadovauti išskirtinei komandai. Mes ir toliau dirbsime prie to, kad padidintume Wuxi pajėgumą, nebijodami iššūkių. Esu įsitikinęs, kad palaikant akcininkams ir valdybai direktorių, mes vadovausime įmonei „Pasieks naują aukštį“.