Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Intel“ ir „Micron“ pasirašo naują 3D XPoint tiekimo sutartį


Anot „anandtech“ pranešimo, „Intel“ ir „Micron“ pasirašė naują 3D XPoint atminties mikroschemų tiekimo sutartį. Analitikai mano, kad „Intel“ nuo šiol turės mokėti „Micron“ daugiau nei anksčiau, nes tai yra vienintelis „3D XPoint“ gamintojas.

Baigęs partnerystę su „Micron's NAND“ ir „3D XPoint“, „Intel“ pardavė Lehio, Jutos valstijoje, akcijų paketą. Kadangi „Intel“ dar nėra perkėlę „3D XPoint“ pagrindu pagamintų „Optane“ serijos produktų gamybos į „Fab 68“ gamyklą Dalianyje, jis turi pasirašyti tiekimo sutartį su „Micron“. Pagal susitarimą „Micron Technology Price“ vieneriems metams parduoda „3D XPoint“ „Intel“. Akivaizdu, kad „Intel“ šį kartą iš naujo pasirašęs naują sutartį su „Micron“ taip pat rodo, kad ji nenori atsisakyti „Optane“ serijos produktų.

Iš pareiškimo matyti, kad kovo 9 d. „Micron“ ir „Intel“ susitarė nutraukti 2012 m. Balandžio 6 d. „Micron“, „Intel“ ir „Micron Semiconductor Asia“ (PSA) produktų tiekimo susitarimą, kuris įsigaliojo kovo 6 d. Tuo pačiu metu PSA nutraukė, „Micron“ pasirašė naują susitarimą su „Intel“. Abi bendrovės neatskleidė daugiau informacijos, tik tai, kad naujasis susitarimas pakeitė kainų ir teisių sąlygas.

Objektyvios analizės analitikai teigė, kad „Intel“ praranda pinigus „NVM Solutions Group“ (NSG), nes „3D XPoint“ pasirodė esanti labai nuostolinga. Skaičiuojama, kad „Intel“ 2017 ir 2018 m. Prarado maždaug 2 mlrd. USD „3D XPoint“, o 2019 m. - 1,5 mlrd.