Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Japonijos žiniasklaida: „Apple“ siekia, kad 5G „iPhone“ būtų atidėta ne ilgiau kaip 1–2 mėnesius

Remiantis „Nikkei Asian Review“, „Apple“ sunkiai dirba, kad ištaisytų didžiulį vėlavimą dėl epidemijos, kurį sukėlė naujausi 5G „iPhone“ produktai. "Jie sunkiai dirba viršvalandžius ir stengiasi atidėti ne daugiau kaip 1–2 mėnesius."

Ataskaitoje cituojami šaltiniai sako, kad prieš tris mėnesius buvo atliktas vertinimas, jog blogiausia 5G „iPhone“ gamyba gali tekti perkelti į 2021 m., Tačiau kadangi „Apple“ sunkiai dirba, kad neatsiliktų nuo progreso, nėra tikėtina, kad vilksis toliau. taip ilgai dabar. Dabartinė pažanga yra tokia, kad masinė gamyba gali būti atidėta keliems mėnesiams, tačiau „Apple“ daro viską, kad gamybos atidėjimas būtų sutrumpintas, ir pažanga gali būti dar prieš vertinimą.

Šių metų kovo mėnesį Kalifornijoje, kur yra „Apple“ būstinė, „Namų užsakymas“ neleido dirbti. Tačiau „Apple“ skiriasi nuo didžiųjų technologijų milžinų. Siekdama išsaugoti uždelstą pažangą, bendrovė pareikalavo, kad kai kurios aparatūros kūrimo komandos gegužės mėnesį grįžtų į būstinę, kad galėtų susitaikyti su naujuoju mašinų išleidimo grafiku rugsėjį.

Tačiau kiti šaltiniai teigia, kad net jei įmonė nustato radikalų savo tiekėjų tvarkaraštį, situacija vis tiek keičiasi. Galutinis kai kurių „iPhone“ įrengimų montavimas gali būti atidėtas spalio pradžioje arba dar vėliau, nes galutinis dizainas dar nebuvo baigtas ir vis dar bandoma daug bandymų.

Be to, „Nikkei“ taip pat atkreipė dėmesį, kad „Apple“ didžiąją dalį 5G mobiliųjų telefonų inžinerinės patikros bandymų baigė birželio pabaigoje, tai yra, EVT, tai yra maždaug mėnesiu vėliau nei įprasta.

„Apple“ dar nekomentavo šio klausimo.