Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Nikkei“: JAV teiks finansinę paramą Azijos šalims, dalyvaujančioms Huawei draudime

„Nikkei Asian Review“ pranešė, kad vyresnysis JAV diplomatas teigė, kad JAV vyriausybė gali suteikti finansinę paramą uždraudžiant „Huawei“ 5G įrangą.

„Huawei“ yra patraukli besivystančioms šalims, turinti ribotus išteklius, nes jos produktai ir paslaugos paprastai yra pigesni nei „Ericsson“ ir „Nokia“. Tačiau JAV valstybės sekretoriaus pavaduotoja ekonomikos augimo, energetikos ir aplinkos reikalams Keith Krach per apskritojo stalo susitikimą su „Nikkei“ ir kitomis Japonijos žiniasklaidos priemonėmis teigė, kad šios kainos taip pat turi paslėptų išlaidų.

Kai Krachas pateikė savo pastabas, Didžioji Britanija ir Prancūzija iš eilės dalyvavo JAV veiksmuose. Krachas teigė, kad JAV nepasikliauja „Huawei“, tačiau tegul kitos šalys keičia „Huawei“ gaminamą įrangą.

"Mes galime padaryti daug, kad padėtume besivystančioms šalims pakeisti" Huawei "įrangą. Vyriausybės agentūros, tokios kaip JAV tarptautinė plėtros finansų korporacija ir JAV eksporto-importo bankas, teiks pagalbą."

Remiantis 2018 m. Spalio mėn. Priimtu įstatymo projektu, JAV vyriausybė padvigubino vyriausybės investicinius į infrastruktūrą pajėgumus. Krachas užsiminė, kad gali bendradarbiauti su Japonija ir Australija, kad padidintų ryšių infrastruktūros kūrimą. Krachas teigė, kad patikima telekomunikacijų infrastruktūra yra „mūsų Indijos ir Ramiojo vandenyno strategijos dalis“. Tokioms šalims kaip Filipinai ir Tailandas, kurios palaipsniui nepašalino „Huawei“ gaminių, manau, kad pirmiausia turėtume bendradarbiauti su jomis, kad pamatytume, ar jos gali pakeisti ar pakeisti sprendimą.

Krachas teigė, kad ilgainiui JAV planuoja išplėsti savo „5G švarų kelią“, kurio tikslas - pašalinti tokius pardavėjus kaip „Huawei“ ir ZTE iš 5G ryšių, kurie įeina ir išeina iš JAV diplomatinių patalpų.

Jis sakė: "Greitai išplėsime planą už 5G ribų, įskaitant APP, sistemas, duomenų centrus, debesis ir povandeninius optinius kabelius".