Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TDDI siuntų temperatūra toliau didėjo, o trečiojo įmonės ketvirčio rezultatai buvo tokie patys kaip naujojo.

Dėka sėkmingo vairuotojo IC išdėstymo, trečiojo ketvirčio ir bendrovės veiklos rezultatai pasiekė rekordinį lygį, ir abi bendrovės optimistiškai vertina, kad liečiamųjų ir vairuotojo IC (TDDI) siuntų integracija ir toliau didėja.

Skydelių tvarkyklių IC paklausa buvo stipri, o bendros pajamos rugsėjį siekė 5,614 milijardų JAV dolerių (tas pats vienetas) ir perrašė naują gegužės mėnesį įrašytą 5,59 milijardo juanių rekordą. Trečiojo ketvirčio sukauptos pajamos sudarė 16,594 milijardo juanių, laikantis aukšto bendrovės standarto - 1,61-16,7 milijardų juanių, ir rekordiškai aukštos. Sukauptos pajamos nuo sausio iki rugsėjo buvo 47,846 milijardų juanių - rekordiškai daug tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

Wang Shouren, generalinis bendrovės direktorius, atkreipė dėmesį, kad nors didelio dydžio TDDI pardavimai yra silpni, mažų dydžių TDDI vežimas yra geras. Kaupiamosios siuntos per pirmąjį pusmetį viršijo 100 mln. Manoma, kad trečiasis ketvirtis padidės nuo 60 milijonų ankstesniame ketvirtyje. . O optimistiškai vertindamas įvairių HDD ir FHD specifikacijų pritaikymą TDDI, tikimasi, kad rinkos skverbties rodiklis viršys 30%.

Be to, Wang Shouren tikisi, kad ketvirtąjį ketvirtį AMOLED tvarkyklės IC dalis paskatins 5G mobiliųjų telefonų ir žemyninės plokštės gamybos pajėgumai, ypač FHD ir aukštesnės paklausos tikimasi, kad padidės AMOLED tvarkyklių IC siuntos ir bus skatinamas augimo grąža.

Didelės spartos sąsajos perdavimo IC spektras „Rui“ rugsėjo mėnesio pajamos sudarė 1,083 milijardų juanių, mėnesinis sumažėjimas 0,44%, metinis padidėjimas 4,15%; trečiojo ketvirčio pajamos sudarė 3,165 milijardų juanių, ketvirčiu padidėjo 12,23%, per metus padidėjo 20,8%, taip pat padidėjo vieno sezono pajamos. Aukščiausias įmonės finansinis testas. Sausio – rugsėjo mėn. Sukaupta 8,878 mlrd. Juanių, ty 22,54 proc. Daugiau nei per tą patį istorijos laikotarpį.

Direktorių valdybos pirmininkas Zhao Jie teigė, kad rinka padidino greitųjų perdavimo produktų priėmimą. Spektras įvedė klientą su įpareigojančio laiko valdiklio (TCON) ir šaltinio tvarkyklės IC (šaltinio tvarkyklės IC) strategija, siekiant skatinti TDDI siuntas. Gana optimistiškai, kad antroji metų pusė auga.

Kaip pagrindinis „Apple TCON“ tiekėjas, „Spectrum“ naudojamas 7–17 colių ekranuose, apimančiuose „iPad“ ir „Macbook“. Rinka neseniai paskelbė, kad „Apple“ spalį stumia naujus „MacBook Pro“ ir „iPad Pro“ - tai padės rinkai. Spektaklis.