Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taivano IC produkcijos vertė viršys 3 trilijonus, kasmet padidėja 12,6%

Taivano puslaidininkių pramonės asociacija (TSIA) vakar (11) peržiūrėjo savo Taivano IC pramonės produkcijos vertės šiais metais sąmatą. Optimistiška, kad jis pirmą kartą viršys 3 trilijonų juanių (NTD, tas pats žemiau) ženklą, o metinis padidėjimas siekia 12,6%, o tai viršija pasaulio vidurkį. , Akivaizdu, kad Taivano sėkmė epidemijų prevencijos srityje kartu su pirmaujančiu TSMC procesu ir nuolatiniu gamybos pajėgumų plėtimu paskatino puslaidininkių pramonę augti prieš tendenciją.

TSIA komitetas pasiūlė Pramonės technologijų tyrimų instituto Tarptautinio akušerijos ir technologijos instituto (IEK) naujausią Taivano IC išėjimo vertės prognozę. Taivanas yra vienas iš nedaugelio nepaveiktų puslaidininkių gamybos centrų pasaulyje per šią naujos karūnos pneumonijos bangą. Išvesties vertės augimas yra geresnis nei tikėtasi.

Remiantis naujausia IEK prognoze, Taivano IC produkcijos vertė šiais metais viršys 3 trilijonus juanių ir sieks 31,9 milijardo juanių, kasmet padidėja 12,6%. Tarp jų, IC dizaino pramonės produkcijos vertė buvo 768,4 milijardo juanių, o metinis augimas sudarė 10,9%.

Apskaičiuota, kad IC gamybos produkcijos vertė sieks 1,702 trilijonus juanių, kasmet išaugs 15,7%, iš kurių liejyklos turėtų pasiekti 1,531 trilijoną juanių, metinis augimas siekia 16,7%, o atmintis ir kita gamyba - 171,1 milijardo juanių , metinis augimas 7,2%. Apskaičiuota, kad IC pakuočių pramonės produkcijos vertė yra 361 milijardas juanių, ty 4,2% daugiau; IC testavimo pramonė siekia 170 milijardų juanių, o metinis augimas siekia 10,1%.

Anksčiau IEK apskaičiavo, kad IC pramonės produkcijos vertė šiemet sieks 2,81 trilijoną juanių, kasmet augdama 5,5%.

Remiantis IEK statistika, bendra Taivano IC pramonės produkcijos vertė (įskaitant IC dizainą, IC gamybą, IC pakuotes ir IC testavimą) šių metų antrąjį ketvirtį siekė 749,7 mlrd. USD, ty 3,6% daugiau nei ketvirtį ir 19,9 % Per metus. Visuotinė epidemija vis dar piko metu. Spektaklis patraukia dėmesį. Todėl Taivano IC pramonės produkcijos vertė šiais metais buvo pakeista į daugiau nei 3 trilijonus juanių - 12,6% daugiau nei 2019 m.

Remiantis Pasaulio puslaidininkių prekybos statistikos asociacijos (WSTS) statistika, pasaulinių puslaidininkių rinkos pardavimo vertė antrąjį šių metų ketvirtį buvo 103,6 milijardo JAV dolerių, ketvirtį sumažėjo 0,9%, kasmet padidėjo 5,1%; pardavimai siekė 218,7 milijardo vienetų, per ketvirtį sumažėjo 2,4%, o per metus sumažėjo 2,7%.