Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„DuPont-du Li Shijiang“ dalijasi įžvalgomis apie natrio jonų akumuliatorių pramonės grandinę

Kai taikymo scenarijai tampa įvairesni, akumuliatoriai, atsirandantys iš skirtingų technologinių būdų dominuoti nišose, tapo veiksminga akumuliatorių kompanijų strategija, esant struktūrinio pertekliaus aplinkoje.Natrio jonų akumuliatorių kūrimo pagreitis atsirado per ličio karbonato kainų viršįtampį, nuolat tyrinėjant ir proveržius įvairiuose technologiniuose keliuose ir industrializacijos procesuose.Tačiau kadangi ličio karbonato kainos greitai normalizuoja, natrio baterijų plėtra vis dar yra ankstyvoje industrializacijos etape, o pramonės grandinės įmonės pradeda susidurti.

Geros žinios yra tai, kad natrio baterijos jau matė rinkos galimybes taikymo scenarijuose, reikalaujančiuose žemos temperatūros našumo ir didelių dažnių galimybių.Be dviračių transporto priemonių, natrio baterijos taip pat praneša apie savo buvimą scenarijuose, kuriems reikalingas aukštas akumuliatoriaus greičio galimybes, tokias kaip duomenų centruose, pradiniame maitinimo šaltiniuose ir šakiniais krautuvais.

Pažymėtina, kad natrio baterijų kompanijos, kurios priima savarankiškai sukurtas pagrindines medžiagas ir integruotas išdėstymo strategijas, veda į industrializacijos procesą.„Dupont-Du“ šiame procese buvo ypač vertas.Tai yra viena iš ankstyvųjų kompanijų, dirbančių su natrio jonų akumuliatorių medžiagomis ir palaipsniui sudaro integruotą pramoninį išdėstymą.

Bendrovės natrio baterijų kūrimo logika vadovaujasi „trijų grandinių integracijos“ filosofija nuo kliento galo iki ląstelės galo iki medžiagos galo.Remdamasis fluoro ir ličio akumuliatorių medžiagų technologija, „DuPont-Du“ jau 2017 m. Pradėjo dengti pagrindus natrio heksafluorofosfato tyrimams ir bandomosioms plėtrai;2018 m. Ji baigė natrio heksafluorofosfato gamybos linijos statybą, kad atitiktų masinės gamybos poreikius;2019 m. Bendrovės natrio heksafluorofosfato produktus sėkmingai pritaikė natrio akumuliatorių klientai, tapdami viena iš ankstyvųjų kompanijų, kuriomis siekiama komercinės masinės natrio baterijų elektrolitų gamybos.2020 m. „DuPont-Du“ pradėjo bandomąją teigiamų ir neigiamų natrio baterijų medžiagų plėtrą ir sukūrė bandomąją gamybos liniją;Iki 2022 m., Suderinant bendrovės savarankiškai sukurtą medžiagų sistemą, didelės bendrovės cilindrinės natrio jonų akumuliatoriai atitiko masinės gamybos sąlygas ir buvo pirmosios, kurios buvo pirmosios, atlikusios žiemos standartinius bandymus Heilongjiange.Duomenys rodo, kad esant ypač šaltai ir aukštai temperatūrai, bendrovės natrio jonų akumuliatorių bandymai buvo atlikti gerai.Tuo tarpu įmonė taip pat sėkmingai įvaldė inžinerinę technologiją, kad greitai pereitų nuo ličio heksafluorofosfato gamybos linijų prie natrio heksafluorofosfato gamybos linijų, leidžiančių pakoreguoti pajėgumus, atsižvelgiant į rinkos paklausą.2023 m. Birželio mėn. „Dupont-Du“ laimėjo „China Tower Corporation“ 2023 m. Projekto „Kinijos bokšto korporacijos“ projektą 48 V natrio jonų akumuliatorių ląstelėms, pagrindinėms medžiagoms, technologijų tyrimams ir plėtrai.

2023 m. Liepos mėn. Buvo patvirtintas „Dupont-Du“ 2GWh galios natrio jonų akumuliatorių projektas Jiaozuo mieste, iš viso investuojama apie 560 milijonų juanių.Nepaisant nuolatinio industrializacijos tempo, dėl nuolat besikeičiančios konkurencijos naujoje energetikos srityje, „Dupont-Du“ taip pat aktyviai koreguoja savo verslo strategiją.
















Šių metų vasario mėn. „Dupont-Du“ interaktyvioje platformoje pareiškė, kad dabartiniai ličio karbonato kainų svyravimai susilpnino natrio jonų baterijų išlaidų pranašumą, todėl įmonė sulėtėjo komercinės gamybos tempą, tačiau tyrimus ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą bei plėtrą ir plėtrą.Išlaidų mažinimo pastangos vis dar yra energingai vykdomos.Kaip minėta, kovo mėnesį „Dupont-Du“ gavo naują patento autorizaciją, susijusią su natrio jonų baterijomis, pavadinimu „natrio jonų akumuliatoriaus teigiamos elektrodų medžiagos ir jos paruošimo metodas, natrio jonų akumuliatoriaus teigiamos elektrodų medžiagos paruošimo metodas“.

Patentas atskleidžia, kad, palyginti su esamomis technologijomis, natrio jonų akumuliatoriaus teigiamos elektrodų medžiagų pirmtakas, kurį pateikė šis išradimasStabilumas, taip pat pagerintas saugos našumas.Taip pat kovo mėnesį „China Tower Corporation“ verslo platforma paskelbė, kad „Dupont-Du“ tapo vieninteliu šaltinio tiekėju „Kinijos bokšto 2024 m. Projektui, skirtam žemo temperatūros natrio jonų akumuliatorių produktų technologijos tyrimams ir plėtrai“.Akivaizdu, kad kylančių akumuliatorių technologijų ir naujų produktų tendencijoje, o kai kurios kompanijos persekioja tendencijas ir karštas temas, kitos stabiliai kaupia savo galimybes, laukdamos tinkamos galimybės.Aišku, „DuPont-Du“ priklauso pastarajai kategorijai.