Pasirinkite savo šalį ar regioną.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

„Samsung“ išmanusis žiedas yra apšviestas!

„MWC 2024“ oficialiai prasidėjo, o 1995 m. Gimęs „Mobile World Congress“ (MWC) dabar pasiekė savo 29 -erius metus.Kaip rodo vienas iš pirmaujančių pasaulio technologijų, tai natūraliai atkreipia didelį dėmesį.

Atidarymo dieną „Honor“ ir „Xiaomi“ kiekvienas surengė savo pirmąjį 2024 m. Užsienio starto renginį. Honore pristatė „Magic 6“ seriją ir „Magic vs Porsche Design Edition“ tarptautinėje rinkoje, o „Xiaomi“ atvežė naujai paleistą „Xiaomi 14 Ultra“ į „MWC 2024“ sceną.Kalbant apie šiuos du paleidimo renginius, „Lei Technology MWC“ ataskaitų komanda, kuriai vadovauja „Zhuang Tianming“ ir „Dingxi“, pateikė išsamią informaciją apie vietą Barselonoje.Norėdami gauti išsamų turinį, sekite „Lei Technology“ (ID: Litech).Be šių dviejų renginių, „Lei Technology“ komanda pastebėjo, kad išmanieji nešiojami įrenginiai, tokie kaip „Samsung“ „Smart Ring Galaxy Ring“, kuris paslaptingą išvaizdą pasirodė „Samsung Galaxy S24“ serijos paleidime kaip „dar vienas dalykas“, atkreipė didelį dėmesį pirmąją MWC dienos dieną.2024. „Galaxy Ring“ dabar oficialiai buvo paskirtas kaip „AI įrenginys“, sukramtydamas auditorijos apetitą.

Verta paminėti, kad nepaisant pritvirtinančios skaitmeninės sveikatos koncepcijos ir padidėjusio vartotojų susidomėjimo nešiojamaisiais įrenginiais, tokiais kaip intelektualiosios grupės ir išmanieji laikrodžiai, gamintojai demonstravo mažiau naujų nešiojamų įrenginių, tokių kaip CES ir MWC.Tačiau šiame MWC stiprus „Samsung“, „OnePlus“ ir „Xiaomi“ „sugrįžimas“ gali įkvėpti naujos gyvybės į „Smart Wearables“ rinką.

1. Ar „Samsung“ AI žiedas veda naują „Smart Wearables“ bangą

„MWC 2024“ daugelis gamintojų jau pristatė naujus išmaniuosius nešiojamus produktus.Pasinerkime į netikėtumus, kuriuos šie nauji produktai laikosi iš „Lei Technology“ ataskaitų komandos perspektyvos.

2. „Samsung“: „AI žiedas“ yra tikras?

Pasauliniame „Samsung Galaxy S24“ serijos pradžioje „Galaxy Ring“ pasirodė kaip paslaptingas svečias.Be jo pavadinimo ir bendrosios formos patvirtinimo, buvo atskleista mažai informacijos.Šiandien „Galaxy Ring“ pirmą kartą buvo demonstruojamas „MWC 2024“. Nors jis dar nėra prieinamas praktinei patirčiai, jis jau atkreipė nemažą žiniasklaidos dėmesį.

(Nuotraukų šaltinis: „Lei Technology Reporting“ komanda vietoje)

„Galaxy Ring“ yra žiedo formos išmanusis nešiojamas prietaisas, turintis elektrokardiogramos jutiklį ir kraujotakos jutiklį.Remiantis oficialiomis įžangomis, šis žiedas pirmiausia pateikia sveikatos ataskaitas apie veiklą, miegą, mitybą ir stresą.

Iš tiesų, prieš tai buvo bandoma išmaniųjų žiedų, tokių kaip „Oura“, kuri visame pasaulyje sulaukė platų dėmesį.






















Tačiau šie produktai visada susidūrė su praktinėmis problemomis, tokiomis kaip akumuliatoriaus veikimo laikas ir dėvėjimo patirtis, arba jų stebėjimo galimybės negalima palyginti su išmaniosiomis grupėmis.„Samsung“ pareigūnai pareiškė, kad „Galaxy Ring“ spręs šias problemas ir, dar svarbiau, jis bus „Galaxy AI“ šeimos dalis, tai reiškia, kad jis turės tam tikras AI funkcijas.

Nepaisant to, išmanusis žiedas visada buvo laikomas „naujos eros skaitmeninės sveikatos prietaisu“, tačiau jis taip pat buvo techninių diskusijų objektas.Dabar, kai „Samsung“ vadovauja kaltinimui šia linkme ir teikiant su AI susijusias funkcijas, tai taip pat gali nurodyti naują intelektualiosios nešiojamos rinkos kryptį.Jei jus domina šis intelektualus žiedas, nepraleiskite „Lei Technology“ ataskaitų vietoje.Stebėkite „Lei Technology“ oficialų „Weibo“, kad gautumėte naujausią „MWC 2024“ informaciją.

3. „OnePlus“: žandikaulis mažina akumuliatoriaus veikimo laiką.

Po trejų metų „OnePlus“ pagaliau išleido savo antrąjį išmanųjį laikrodį - „OnePlus Watch“ 2. „OnePlus Watch 2“ tęsia savo pirmtako apskrito ratuko dizainą, atnaujindama ratuko medžiagą į „Sapphire Glass“ ir dėklą iki patvaresnio nerūdijančio plieno.Remiantis oficialiais pareiškimais, „OnePlus Watch 2“ atitinka karinio lygio standartus.Žinoma, reikšmingiausias „OnePlus Watch 2“ pardavimo taškas yra jo akumuliatoriaus veikimo laikas.Integruota 500 mAh didelės talpos akumuliatorius leidžia jai trukti 100 valandų ilgesnio akumuliatoriaus veikimo laiką.